Măsuri în punctele de trecere a frontierei🚨 Sunt si ei oameni cu suflet si cu frică de Dumnezeu

 Măsuri în punctele de trecere a frontierei🚨 Sunt si ei oameni cu suflet si cu frică de Dumnezeu

Măsuri în punctele de trecere a frontierei🚨

Având în vedere informațiile vehiculate în mass-media privind intrarea în țară a peste 30.000 de persoane în data de 16 mai a.c., facem următoarele precizări:

Frontiera națională a fost tranzitată🏃‍♂️ de 31.743 persoane, dintre care doar 16.164 au intrat în țară, restul de 15.579 fiind persoane care au ieșit din România.

Fluxul de la frontiera cu Ungaria, din data de 16.05.2020, a fost de 21.142 persoane, dintre care 10.909 au intrat în țară și 10.233 au ieșit din România.
De asemenea, în data de 16 mai a.c., au fost trimise spre izolare, în urma verificărilor făcute în linia a doua, cu sprijinul DSP, 7.999 de persoane, după cum urmează
• Nădlac 1 – 3.810 (din care 1.140 pe jos)
• Nadlac 2 – 2.967
• Borş – 954
• Petea – 148
• Vărşand -62
• Urziceni – 34
• Cenad – 24
Măsuri pentru fluidizarea traficului la frontieră și pentru respectarea distanțării sociale:
-Orientarea autoturismelor spre toate punctele de intrare în țară (decizie luată prin întelegere cu autoritățile din Ungaria)
-Suplimentarea numărului de cadre medicale în P.T.F.-uri
-Suplimentarea punctelor de control (în care se efectuează verificările) inclusiv cu puncte mobile în care polițiștii de frontieră folosesc tablete electronice pentru efectuarea formalităților.
-Suplimentarea dispozitivului de frontieră cu echipaje de jandarmerie care acționează în profunzime și care au misiunea de a impune măsuri de distanțare între persoanele care așteaptă efectuarea formalităților de control.
-Mobilizarea în zona de frontieră a efectivelor de poliție și SMURD pentru menținerea ordinii publice și pentru acordarea asistenței medicale de urgență.
– Persoanele care așteaptă pentru intrarea în țară au primit măști de protecție și apă.

#politiadefrontiera #misiunepermanenta