Tom Hanks s-a vindecat de Coronavirus. Ce le spune celor care nu cred în COVID: „Nu am respect pentru cei care nu poartă mască”

 Tom Hanks s-a vindecat de Coronavirus. Ce le spune celor care nu cred în COVID: „Nu am respect pentru cei care nu poartă mască”

Noul virus nu l-a ocolit nici pe marele actor, Tom Hanks. Din fericire, acesta a câștigat lupta cu COVID-19. Acum, după ce s-a vindecat, actorul încearcă să facă apel la conștiința oamenilor, pentru a respecta cu strictețe măsurile de protecție.

  • Tom Hanks face apel la bunul-simț al americanilor, în lupta cu COVID-19.
  • Actorul a spus că nu are respect pentru cei care nu poartă mască.

Tom Hanks se declară dezamăgit de măsurile impuse de autoritățile Statelor Unite. Cu toate acestea, actorul consideră comportamentul oamenilor ca fiind cel mai important aspect în lupta cu noul virus. El a făcut un apel la bunul-simț al concetățenilor săi.„Cred că majoritatea americanilor înţeleg gravitatea situaţiei. Nu există nicio lege împotriva ignoranţei, nu este ilegal să existe opinii greşite. Nu ştiu cât de mult a fost pus în discuţie bunul simţ în acest sens”, a declarat Tom Hanks.

Discursul actorului a continuat prin a le repeta oamenilor elementarele reguli de igienă cât și necesitatea de a purta mască, în spațiile publice.

„Totuşi, ideea de a face ce trebuie este atât de simplă – purtaţi o mască, respectaţi distanţa socială şi spălaţi-vă pe mâini”, a completat actorul, cu ocazia primului său interviu televizat, de după vindecare.

Tom Hanks a comparat obligativitatea respectării regulilor de prevenție cu cele rutiere.

„Dacă cineva vine cu argumente pentru a face cât mai puțin posibil, nu aș avea încredere să-i dau un permis de conducere. Atunci când conduci o mașină, trebuie să respecți limitele de viteză, trebuie să folosești semnalizarea, trebuie să eviți pietonii. Dacă nu poți face acele trei lucruri, nu ar trebui să conduci o mașină. Dacă nu poți să porți o mască, să te speli pe mâini și să respecți distanța socială, nu am niciun respect pentru tine. Nu-ți cred argumentele”, a spus acesta.

Totodată, inspirația actorului de a face apel la solidaritate în rândul americanilor, a pornit și de la filmul „Greyhound”, care va avea lansarea în curând.

Sursa: spynews.ro

Enable Notifications    OK No thanks