Giovanni Becali: „Dacă nu aș fi fost la pușcărie, altfel arăta cariera lui Ianis!” Cum l-a afectat situația pe fiul lui Hagi

 Giovanni Becali: „Dacă nu aș fi fost la pușcărie, altfel arăta cariera lui Ianis!” Cum l-a afectat situația pe fiul lui Hagi

Giovanni Becali a fost multă vreme cel care l-a impresariat pe Gică Hagi și este convins că dacă nu s-ar fi aflat la înschisoare, ar fi fost cel care negocia și transferul lui Ianis la Fiorentina.

Becali este de părere că dacă el ar fi putut sta în spatele mutării lui Ianis în Italia, altfel ar fi arătat despărțirea de formația viola, care a fost una neplăcută.

„Pe Ianis Hagi l-am vândut pentru că nu era un jucator funcțional pentru Fiorentina. El s-a grăbit pur și simplu și nu a fost luat niciodată în calcul de antrenorii pe care i-a avut”, a explicat Pantelo Corvino, directorul sportiv al Fiorentinei.

„Dacă nu aș fi fost închis, probabil, Ianis Hagi ar fi fost reprezentat de mine, pentru că el a rămas cu Chiodi… Dacă îl duceam eu la Fiorentina, acolo lucrurile se schimbau, altfel ar fi arătat cariera lui. Cu Pantaleo Corvino mă cunosc de 26 de ani și nu ar fi putut avea acele declarații despre Ianis”, a afirmat Giovanni Becali pentru ProSport.

Giovanni Becali: „Rangers este un fel de Juventus al Scoției”

Presa din străinătate a dezvăluit că transferul definitiv al lui Ianis Hagi de la Genk la Rangers este ca și făcut și că mai este nevoie doar ca contractele să fie semnate pentru a oficializa muatarea.

„A ajuns la unul dintre cluburile importante ale Europei, Rangers este un fel de Juventus al Scoţiei. Am înțeles că rămâne acolo, ar fi extraordinar… Cel mai important este că s-a făcut uz de această opțiune, ca el să aibă liniște pentru următorii ani. El a jucat bine, spre foarte bine, dar a jucat cu teamă, pentru că nu știa dacă va rămâne la Rangers.

Odată cu această opțiune are liniștea necesară să își continue cariera. Un an-doi să joace liniștit acolo. Are și un contract bun acolo, îl are pe taică-său, pe unchiul Popescu, mă are și pe mine, de departe. Pe Ianis îl ştiu de când s-a născut”, a mai adăugat Giovanni Becali.

Ianis Hagi, aproape de un transfer în Anglia pe viitor

Becali a confirmat încă o dată faptul că Jose Mourinho, actualul antrenor al lui Tottenham, l-a întrebat despre Ianis și susține că fostul jucător al Viitorului poate fi aproape de un transfer în Anglia:

„Poate ajunge în Anglia, la una dintre Manchester… la Chelsea, la Tottenham. M-a întrebat și Mourinho de el, eram la Bruxelles, juca Anderlecht cu Manchester United, când a câştigat United Europa League. Ianis e mai aproape de Anglia decât de celelalte”, a mai adăugat Giovanni.

Sursa: digisport.ro