Luka Jovic a cerut-o în căsătorie pe Sofija Milosevic. Imaginile care i-au cucerit pe fani

 Luka Jovic a cerut-o în căsătorie pe Sofija Milosevic. Imaginile care i-au cucerit pe fani
La începutul pandemiei de coronavirus, Luka Jovic, atacantul de 22 de ani al echipei Real Madrid, a fost în centru atenției după ce a încălcat regulile pandemiei pentru a se întâlni cu Sofija Milosevic, un model de origine sârbă.

La acel moment, fotbalistul a fost criticat dur de public, inclusiv Ana Brnabic, primul ministru al Serbiei, a dezaprobat gestul său.

Deși în plan fotbalistic nu a excelat în stagiunea precedentă, Luka Jovic pare că s-a descurcat onorabil în plan sentimental. Fotbalistul și modelul sârb de 29 de ani formează un cuplu din vara anului 2019, iar acum lucrurile au devenit cât se poate de serioase între ei.

Sofija Milosevic este celebră în lumea modei, iar în trecut a format un cuplu cu Viktor Troicki, jucător de tenis din Serbia.

Frumoasa blondă pare determinată să își întemeieze acum o familie cu Luka, cu atât mai mult cu cât este și însărcinată.

Pentru ca lucrurile să își urmeze cursul firesc, Jovic a cerut-o în căsătorie pe Sofija. Totul s-a întâmplat pe un iaht, în insula Capri, unde cei doi îndrăgostiți se află în vacanță.

Momentul cererii în căsătorie a fost imortalizat, iar imaginile au fost imediat preluate și distribuite pe rețelele de socializare.

Da. Mulțumesc pentru că sunt cu tine, pentru că râd mai mult alături de tine. Mulțumesc că mă iubești. Te iubesc la infinit„, a răspuns Sofija.

Sofija Milosevic s-a remarcat în lumea mondenă datorită frumuseții sale, însă relațiile ei amoroase au fost cele care au atras atenția tabloidelor.

Modelul a avut o relație cu Adem Ljajic, fotbalist al echipei Beșiktaș. Povestea lor amoroasă a durat din 2015 până în 2018.

La momentul respectiv, s-a scris că cei doi au planuri serioase de căsătorie, însă relația lor s-a încheiat brusc. Presa de scandal scrie că au urmat aventuri cu alți doi fotbaliști: Dusko Tosic și Ante Rebic.

Nici relația cu Luka Jovic nu a avut un start liniștit. Se pare că atacantul lui Real Madrid a părăsit-o pe Andjela Manitasevic, mama primului său copil, ca să se întâlnească cu Sofija Milosevic.