PROGNOZA METEO 20 noiembrie. De când începe să ningă în România. Cum va fi vremea în weekend

 PROGNOZA METEO 20 noiembrie. De când începe să ningă în România. Cum va fi vremea în weekend

PROGNOZA METEO 20 noiembrie. Vremea intră într-o proces de răcire în toată ţara. Vineri, la prânz, în zonele montane va începe să ningă şi se va depune strate de zăpadă.

în restul teritoriului vor fi ploi, dar spre seară și noaptea, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala în Transilvania și în zonele de deal din Moldova, Muntenia și Oltenia.

PROGNOZA METEO 20 noiembrie. Vremea va fi în general închisă și va intra într-un proces de răcire.

Aria precipitațiilor va fi în extindere și va cuprinde în cursul zilei vestul, nordul și centrul țării, iar din orele serii local și celelalte regiuni, potrivit ANM.

Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15…20 l/mp. În toate zonele de munte, treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, posibil mai consistent în Carpații Meridionali.

În restul zonelor, ziua vor fi mai ales ploi, iar seara și noaptea, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala în Transilvania și în zonele de deal din Moldova, Muntenia și Oltenia. În a doua parte a nopții, cerul se va degaja în vestul și nord-vestul teritoriului, iar precipitațiile vor înceta.

Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice, estice și sud-estice, cu viteze în general de 40…50 km/h, iar la munte rafalele vor depăși temporar 60…70 km/h, în special pe creste, viscolind ninsoarea.

Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 6 grade. La începutul intervalului, pe alocuri, în zonele joase, va mai fi ceață.

PROGNOZA METEO 20 noiembrie.La București cerul va prezenta înnorări, iar în cursul nopții va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări spre

sfârșitul intervalului, când viteza la rafală va atinge 35…45 km/h. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Integral pe RomâniaTV.net

Enable Notifications    OK No thanks