Tratament pentru gripă – Dă rezultate în numai 24 de ori de la administrare

 Tratament pentru gripă – Dă rezultate în numai 24 de ori de la administrare

Ce tratament pentru gripă ai luat anii anteriori? Sezonul rece aproape că a început. Simptomele de răceală şi gripă sigur îşi vor face apariţia.

Tocmai de aceea e bine să ai un sistem imunitar cât mai bine întărit. Dacă totuşi te vei confrunta cu nas înfundat, strănut şi temperatură mare, medicul Adrian Streinu-Cercel recomandă un medicament foarte bun ca tratament pentru gripă.

Probabil, te întrebi dacă e vorba de clasicele paracetamol şi aspirină. Ei bine, nu. Doctorul ne recomandă Oseltamivir, care se vinde şi cu denumirea de Tamiflu. Se spune că are rezultate bune în numai 24 de ori de la momentul administrării.

”Gripă se tratează cu medicamente antivirale şi există un medicament Oseltamivir, care se foloseşte şi în 24 de ore, îţi ia ca cu mâna.

Ca atare, astea trebuie folosite. Am văzut acum că o serie de medici nu prescriu Oseltamivir, că nu vor să prescrie Oseltamivir, că le-a spus
cineva că n-au voie să scrie. Domne, hai să ne băgăm toţi minţile în cap.

Eu înţeleg medicina defensivă şi că fiecare să facă numai ce e în teritoriul lui, dar într-o astfel de situaţie toată lumea trebuie să pună umărul pentru a limita răspândirea virusului. I-am dat Tamiflu, mă rog, Oseltamivir, i-am oprit manifestarea şi transmiterea virusului populaţiei.

Şi obţin 2 lucruri: îi merge bine pacientului şi nu mai îmbolnăveşte pe altcineva”, a declarat medicul.

Sursa: bzi.ro