Prognoza meteo 22 februarie: Vreme de primăvară la final de februarie. Termometrele vor indica până la 20 de grade

 Prognoza meteo 22 februarie: Vreme de primăvară la final de februarie. Termometrele vor indica până la 20 de grade

Săptamâna viitoare începe cu o încălzire semnificativă a vremii. Se vor înregistra până la 20 de grade Celsius. Dimineaţa, în zonele joase se va semnala ceaţă.

Prognoza meteo 22 februarie. La noapte cerul va fi mai mult senin în zonele montane și subcarpatice, iar în zonele joase de relief îndeosebi în a doua parte a nopții va fi ceață sau nebulozitate stratiformă, pe arii extinse în Transilvania,

Moldova și Oltenia, local în Muntenia și izolat în celelalte regiuni. Izolat și trecător vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -8 și 2 grade.

BUCUREȘTI Cerul va fi mai mult senin, dar mai ales spre dimineața, se poate forma nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de -2…-1 grad, mai scăzută în zona preorășenească spre -4 grade.

Prognoza meteo 22 februarie. Luni, vremea va deveni caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării, dar mai ales la munte și în dealurile subcarpatice, unde cerul va fi senin pe tot parcursul intervalului.

În zonele joase de relief, în special din centru, est și sud, în prima parte a zilei și noaptea, pe alocuri va fi ceață sau nebulozitate joasă, iar cu totul izolat vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, posibil mai scăzute în zonele cu ceață mai persistentă din Transilvania și nordul Moldovei, iar cele minime se vor situa între – 10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 7 grade în Dealurile de Vest.

Integral pe romaniatv.net