Vremea în luna martie 2021. Când se opresc ninsorile

Iarna nu a plecat încă de pe teritoriul României. Începutul lunii martie a adus ninsori, viscol și frig în mare parte a țării. Află când va începe primăvara oficial.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă prognoză meteo. Vremea este deosebit de rece în majoritatea județelor din România. Stratul consistent de zăpadă le-a dat bătăi de cap românilor la primele ore ale dimineții.

Vremea în Capitală

Temperaturile sunt scăzute în București. Stratul de zăpadă are grosimi variabile cuprinse între 10 și 18 cm. Vântul va sufla slab și moderat pe parcursul zilei. Azi, 11 martie 2021, temperaturile în Capitală se înregistrează între -3…-2 grade. La ora actuală sunt zero grade Celsius.

Citeste si: Nu am scăpat de ninsori. Vremea ne face surprize în următoarea perioadă

Frigul continuă și în cursul nopţii de joi spre vineri (11/12 martie), când temperatura minimă va fi de -8…-6

grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Vremea se va schimba la sfârșit de săptămână

De azi, 11 martie 2021, vremea se va îndrepta ușor-ușor. Temperaturile vor fi mai scăzute decât este normal în această perioadă, însă ninsorile se mută în nord-vestul țării.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), joi, vremea se va ameliora în privinţa precipitaţiilor în jumătatea sudică a ţării, dar va fi mai rece decât normal în a doua decadă a lunii martie, în special dimineaţa şi noaptea, în majoritatea regiunilor.

Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări şi izolat ninsori slabe la munte, în Transilvania, iar în primele ore şi în Oltenia şi vestul Munteniei. Din orele serii, nebulozitatea va cuprinde treptat cea

mai mare parte a teritoriului şi se vor semnala precipitaţii locale, în general slabe, predominant sub formă de ninsoare în regiunile nordice şi mixte în cele vestice.

Integral pe stirilekanald.ro