Domnule director, zise inginerul-şef, am o veste rea şi una bună…– Care este vestea rea? Secretara Mimi, care, după cum ştiţi, s-a culcat cu dumneavoastră

 Domnule director, zise inginerul-şef, am o veste rea şi una bună…– Care este vestea rea? Secretara Mimi, care, după cum ştiţi, s-a culcat cu dumneavoastră

Domnule director, zise inginerul-şef, am o veste rea şi una bună…
– Care este vestea rea? Secretara Mimi, care, după cum ştiţi, s-a culcat cu dumneavoastră, dar şi cu mine, a născut aseară, la maternitate, doi gemeni.

Zicea că unul e al dumneavoastră şi celălalt e al meu.
Asta chiar că e o veste rea…
– Şi vestea cea bună?
– Geamănul meu a murit!

Unu’ moare și ajunge in iad. Acolo descoperă că există câte un iad pentru fiecare țară Merge in iadul german și întreabă:
– Ce ți se face aici ?

– Păi ….. te pun pe scaunul electric pentru o oră, pe urmă te așează pe un pat de cuie pentru încă o oră, și restul zilei te biciuiește dracul german.
Omului nu-i place ce aude și încearcă iadul rusesc:
– Ce și se face aici ?
– Păi ….. te pun pe scaunul electric pentru o oră, pe urmă te așează pe un pat de cuie pentru încă o oră, și restul zilei te biciuiește dracul rus.

Pe urmă verifică iadul american, francez, etc. și primește răspunsuri asemănătoare. Apoi ajunge la iadul românesc și descoperă că este o coadă foarte mare la intrare.

-Ce ți se face aici ?
– Păi … te pun pe scaunul electric pentru o oră, pe urmă te așează pe un pat de cuie pentru încă o oră, și restul zilei te biciuiește dracul român.
– Păi este cam la fel ca în celelalte iaduri, de ce vrea atâta lume să intre ?

– Pentru că scaunul electric nu merge și nimeni nu vine să-l repare, cuiele din pat au fost furate, iar dracul român este un fost senator, așa că vine, semnează de prezență și se duce la bar!

Să ştii, zise directorul către nevastă-sa, că secretara cea nouă are un decolteu cam cu 2 cm mai adânc decât al tău. Dar ştii ce mult contează?! Soţia înghiţi observaţia şi tăcu.
– Vai, dragă, spuse directorul în altă zi, secretara mea a venit azi cu o fustă cu numai vreo 3 cm mai scurtă decât porţi tu, dar ştii ce mult contează?! Iar nici un comentariu.

– Dragul meu, i se adresă soţia într-o seară, când se întorsese târziu acasă. Am fost la aniversarea a 10 ani de la terminarea facultăţii. Acolo am dat peste un coleg care a ţinut foarte mult la mine. Când ne-am dus în camere, ca să ne odihnim, spre surpriza mea, am observat că are o socoteală cam cu 3 cm mai lungă ca a ta. Dar ştii ce mult contează?!