Dieta cu ouă întrece orice așteptări – Este dură, dar poți slăbi până la 15 kg în 15 zile

 Dieta cu ouă întrece orice așteptări – Este dură, dar poți slăbi până la 15 kg în 15 zile

Ne modificăm meniul zilnic și ne petrecem serile în sala de sport, renunțând la deserturile preferate și nu mai suportăm să vedem legumele și cerealele. Și toate acestea, în zadar, căci kilogramele în plus nu dispar așa cum ne-am dori noi. Acest lucru vorbește despre faptul că nu facem ceva corect. A venit timpul să schimbăm acest lucru!

Cura de slăbit pe bază de ouă și portocale este considerată o mono-dietă proteică. Aceasta a devenit populară de ceva timp, și nu în zadar, căci rezultatele ei sunt vizibile cu ochiul liber.

În doar prima de zi de la introducerea noului meniu este posibil să dați jos minim 1 kg. Însă trebuie să vă atenționăm: nu e cazul să exagerați.

Folosirea îndelungată a acestei cure de slăbire poate provoca o insuficiență a elementelor nutritive, iată de ce este indicat să țineți această dietă până la 2 săptămâni,

nicidecum mai mult. Iar dacă sunteți alergic la componentele de bază, atunci vă recomandăm insistent să renunțați la slăbitul pe această cale.

Ouăle și portocalele – un tandem vechi, dar puternic

De ce unul din produsele de bază ale acestei diete se consideră a fi oul? Un produs obișnuit – sursă de 12 vitamine și de proteine.

Dacă ar fi să comparăm cu zecile de alte produse, atunci nivelul caloric al acestuia este amuzant de mic – 157 kcal la 100 g. Lecitina, care se conține în ouă, influențează pozitiv asupra activității întregului organism.

În ceea ce privește portocala, sarcina sa este să asigure organismului toate vitaminele necesare pe parcursul dietei. De asemenea, are menirea de a elimina toxinele din organism. Pe lângă toate acestea, pe durata acestei diete este foarte important să se întrebuințeze multe lichide. Nutriționiștii vorbesc despre o cantitate de 2 l pe zi. Este vorba de apă plată sau ceai verde neîndulcit.

MENIUL SĂPTĂMÂNAL

Luni
La micul dejun – o jumătate de portocală și 2 ouă fierte, tari.
La prânz – portocale pe săturate sau 150 g de salată de legume și verdeață, 150 g de piept de pui fiert.
La cină – 150 g de piept de pui fiert, 2 ouă fierte, tari, grapefruit.

Marți
La micul dejun – o jumătate de portocală și 2 ouă fierte, tari.
La prânz – 200 g de salată de legume și verdeață, 150 g de piept de pui fiert.
La cină – 2 ouă fierte, tari, grapefruit, 200 g de salată de legume și verdeață, o felie de pâine prăjită.

Integral pe estisanatos.com