Leguma care mănâncă tot zahărul din organism. E duşmanul de temut al diabetului.

 Leguma care mănâncă tot zahărul din organism. E duşmanul de temut al diabetului.

Leguma care „mănâncă“ tot zahărul din organism.

E duşmanul de temut al diabetului. Spune-le și prietenilor despre această minune!

Fasolea boabe, albă sau roşie, aduce numeroase beneficii organismului. Această legumă este o sursă naturală de fibre şi de

proteine, având un indice glicemic scăzut. De asemenea, fasolea este bogată în fier, un supliment natural energetic, fiind indicat mai ales femeilor.

Pentru că are foarte puţină grăsime şi colesterol deloc, fasolea este foarte indicată în regimul diabeticilor.

O porţie de fasole în fiecare zi îi ajută pe cei care au diabet de tip 2 să ţină sub control nivelurile de zaharuri din sânge şi reduce riscul de infarct.

Această legumă este recomandată diabeticilor. deoarece are un indice glicemic scăzut, dar si carbohidraţi benefici, cu proteine slabe şi fibre solubile”, spune dr.Daniela Stan, medic de familie din Călăraşi, citat de Adevarul.ro.

De altfel, fasolea mai este cunoscută şi sub denumirea de “mâncător de zahăr”, pentru că este foarte bogată în fibre vegetale, care împiedică absorbţia zaharurilor şi reduc secreţia de insulină, potrivit sursei citate.

Conţinutul bogat de substanţe nutritive o face un produs alimentar foarte sănătos. Fasolea este o sursă de vitamina B, potasiu, seleniu, magneziu şi chiar calciu.

Integral pe alexandrue.online

Enable Notifications    OK No thanks