România lovită de CANICULĂ, românii se răcoresc în fântâni arteziene. VIDEO Temperaturile resimţite vor ajunge aproape de 50 de grade

 România lovită de CANICULĂ, românii se răcoresc în fântâni arteziene. VIDEO Temperaturile resimţite vor ajunge aproape de 50 de grade

Romania se topeste la peste 40 de grade.

Vor fi înca cinci zile de cod galben de canicula în mare parte din ţară. Temperaturile resimtite vor depăşi 45 de

grade, insa nu vor lipsi nici furtunile puternice. ANM Sa actualizat prognoza meteo pentru sfârşitul luni iulie şi pentru august.

România lovită de CANICULĂ. Temperaturile resimtite vor ajunge aproape de 50 de grade în următoarele zile.

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru intervalul 26.07.2021 – 23.08.2021.

Prognoza meteo în săptămâna 26.07.2021 – 02.08.2021
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în vest și sud-vest.

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo în săptămâna 02.08.2021 – 09.08.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în jumătatea sud-vestică a țării, iar în rest vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei.

Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în extremitatea de nord a țării și în regiunile estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo în săptămâna 09.08.2021 – 16.08.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi în general excedentar în jumătatea nordvestică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Integral pe romaniatv.net