8 motive pentru care ar trebui sa consumi Pomelo.

 8 motive pentru care ar trebui sa consumi Pomelo.

Pomelo este un membru neobisnuit al citricelor, care are un numar surprinzator de beneficii pentru

sanatatea oamenilor care sunt dispusi sa faca un pic de cautare pentru el.

Aceste beneficii impresionante de sanatate ale fructului pomelo includ capacitatea sa de a stimula sistemul imunitar, imbunatatirea digestiei , scaderea tensiunii arteriale, reduce crampele, prevenirea anemiei ,

cresterea rezistentei oaselor, reducerea semnelor de imbatranire prematura, prevenirea cancerului , protejeaza inima , este de ajutor in pierderea in greutate , si stimularea sanatatii orale si dentare.

Istoria utilizarii sale dateaza de cel putin cateva sute de ani, desi probabil a fost cultivata mult mai mult decat in anumite tari din Asia de Sud-Est.

Valoarea nutritiva a fructului pomelo
Motivul pentru care fructele pomelo sunt populare se datoreaza valorii lor nutritionale foarte puternice, inclusiv vitaminele , mineralele si continutul organic cum ar fi vitamina C , potasiu , fibre dietetice , vitamina B6 si magneziu .

Nu are o varietate puternica de substante nutritive, dar acelea pe care le are sunt in proportii impresionante, in special vitamina C.

Beneficiile De Sanatate ale acestui fruct
1. Imbunatateste imunitatea
Desi o singura portie este mai mica decat un intreg de fructe, avand in vedere cat de mare este, nu este

o idee teribila sa manancati intregul fruct, avand in vedere ca fiecare felie contine aproximativ 60% din doza de vitamina C zilnica necesara.

2. Ajuta digestia
Majoritatea fructelor contin cantitati mari de fibre, iar pomelo nu fac exceptie. Un fruct (numai carnea comestibila) contine aproximativ 25% din necesarul zilnic de fibre.

Integral aici