Un singur ingredient natural tratează Alzheimerul, diabetul și artrita – În plus, întărește sistemul imunitar

 Un singur ingredient natural tratează Alzheimerul, diabetul și artrita – În plus, întărește sistemul imunitar

Oamenii moderni încearcă să îşi protejeze sănătatea îndopându-se zilnic cu

medicamente, însă mulţi dintre ei au uitat un singur lucru: natura ne-a oferit, în decursul istoriei, toate „armele”necesare pentru a rămâne sănătoşi.

Specialişti în domeniul produselor apicole au demonstrat că lăptişorul de matcă are puterea de a ameliora cel puţin 11 simptome şi afecţiuni dintre cele mai des întâlnite de corpul uman, precum:

Imunitatea scăzută. „Consumatorii de lăptișor de matcă, cu care intrăm zilnic în contact, au relatat că au experimentat destul de rapid o senzaţie puternică de bunăstare generală şi că au simţit un efect benefic

intens care s-a răsfrânt asupra activităţii lor fizice, prin creşterea rezistenţei la oboseală, prin amplificarea performanţelor intelectuale, precum şi prin instalarea unei stări mentale mult îmbunătăţite.

De regulă, recomandăm administrarea orală a lăptişorului de matcă sub formă de cure, timp de 1-2 luni, în doze zilnice de 1-2g”, declară Ovidiu Bodea, directorul unei companii românești de produse apicole.

Colesterol ridicat. Specialistul afirmă că lăptişorul de matcă normalizează tensiunea arterială şi nu trebuie să lipsească din alimentaţia persoanelor cu risc ridicat de

infarct sau de accidente vasculare cerebrale, persoanelor obeze sau celor cu colesterolul ridicat. „S-a demonstrat ştiinţific că lăptişorul de matcă controlează nivelul colesterolului din sânge, iar un experiment

realizat în 1995 a arătat că ingestia orală a 30-150 mg este asociată cu scăderea de 10-20% a colesterolului total în 3-5 săptămâni de consum”, afirmă Ovidiu Bodea.

Integral pe sclipiri.ro

Enable Notifications    OK No thanks