Vremea București septembrie 2021: Ce ne așteaptă?

 Vremea București septembrie 2021: Ce ne așteaptă?

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna septembrie 2021.

Cum va fi vremea în București în luna septembrie?

Meteorologii anunță că vremea se răceşte în România, ăncă de la începutul lunii septembrie, din cauza pătrunderii pe teritoriul României a unei mase de aer mai rece, de origine maritim-polară.

Astfel, în primele două săptămâni din luna septembrie a anului 2021 temperaturile vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă a anului. Însă, în această perioada, regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal.

ANM mai anunță că și valorile nocturne vor fi mai scăzute decât în mod normal pentru această perioadă, cu minime ce se vor situa, în medie, între 12 și 14 grade.

Săptămâna 30.08.2021 – 06.09.2021

Meteorologii menționează că temperaturile medii ale aerului vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile

Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 06.09.2021 – 13.09.2021

În această săptămână, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile nordice și estice.

Săptămâna 13.09.2021 – 20.09.2021

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână.

Totodată, cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Sursa: stirilekanald.ro

Enable Notifications    OK No thanks