Edem, durere și spasme musculare – 3 tovarăși adevărați ‘a vaselor de sânge ‘ poluate. Cum să le tratăm acasă? Care este cel mai mare dușman al colesterolului și cheagurilor de sânge și cel mai bun prieten al vaselor de sânge? Interviu exclusiv cu legendarul om care a făcut un miracol!

 Edem, durere și spasme musculare – 3 tovarăși adevărați ‘a vaselor de sânge ‘ poluate. Cum să le tratăm acasă? Care este cel mai mare dușman al colesterolului și cheagurilor de sânge și cel mai bun prieten al vaselor de sânge? Interviu exclusiv cu legendarul om care a făcut un miracol!

Vi se umflă picioarele seara? Gleznele sunt umflate și au urme de șosete pe ele?

Aceasta înseamnă că aveți un exces de lichid în vasele dvs. – fluidul trece prin pereții vaselor de sânge slăbite și înfundate din țesut.

Edemul este însoțit de dureri musculare și crampe, care sunt rezultatul afectării fluxului sanguin.

Toată lumea știe că accidentele vasculare cerebrale și atacurile de cord sunt consecințele acumulării de colesterol în vasele de sânge.

Aceasta este cauza bolilor cardiovasculare. Cu toate acestea, puțini oameni își dau seama că acesta este doar vârful aisbergului. `Arterele înfundate` sunt cauza a 9 din 10 boli cronice care sunt considerate incurabile.

Dureri de cap și creșteri ale tensiunii arteriale. Este dificil să vă întoarceți sau să vă înclinați gâtul. Picioarele se umflă seara, iar fața se umflă dimineața. Sunet în urechi.

Degetele de la picioare amorțesc și mâinile și picioarele îngheță. Vederea nu este concentrată. Memoria scade. Nu aveți suficientă putere și energie pentru nimic. Mulți oameni spun că acestea sunt semne ale îmbătrânirii. Dar acest lucru nu este adevărat.

De ce vasele de sânge sunt responsabile pentru 90% din sănătatea dumneavoastră?

Pe lângă colesterol, ce se depune pe pereții vaselor de sânge?

4 semne evidente ale vaselor de sânge nesănătoase și încă 7 ascunse

Cum să curățați în siguranță vasele de sânge acasă?

Am primit un răspuns la aceste întrebări de la șeful departamentului de chirurgie vasculară al Universității Medicale și Farmacologice din București, profesor, neurochirurg, Dr. Leon Danaila

Profesorul Leon Danaila a efectuat peste 19.200 de operații pe creier. Cel mai tânăr pacient avea doar 2 zile.

Profesorul Leon Danaila are darul de a explica procesele complexe în cuvinte simple.

El a scris 68 de cărți și manuale care sunt de înțeles pentru persoanele fără studii medicale. El este convins că vasele de sânge sunt responsabile de 90% din sănătatea noastră, iar bunăstarea noastră depinde de cât de curate sunt.

De ce vasele de sânge reprezintă 90% din sănătatea noastră?

Domnule profesor, ați spus de mai multe ori că vasele de sânge sunt responsabile de 90% din sănătatea organismului. De ce?

Care organ al corpului uman este cel mai mare din organism? Puțină lume știe răspunsul. Chiar și cei care studiază medicina se înșeală. Unii oameni menționează creierul, ficatul. Cei mai deștepți oameni spun că este pielea. De fapt, acesta este sistemul vascular.

Am putea înfășura planeta de 2,5 ori

cu vasele de sânge numai de la 1 persoană

Imaginați-vă. Dacă luați și conectați toate vasele din corpul unei persoane, lungimea lor va fi de aproximativ 100 de mii de kilometri.

Ecuatorul are o lungime de 40.000 de kilometri. Astfel, putem înfășura planeta de 2,5 ori cu o frânghie din vasele unei singure persoane.

Ce părere aveți despre asta? Vasele de sânge nu sunt doar tuburi care transportă sânge. Este un organ unic și complex și orice deteriorare provoacă boli.

  • Blocarea vaselor de sânge în picioare – varice, edem, senzație de greutate, frig sau, dimpotrivă, senzație puternică de arsură la picioare. Tălpi uscate și crăpate. Perturbarea fluxului sanguin – dispare protecția împotriva bacteriilor, apare micoza. Unghiile se rup.
  • Blocarea vaselor de sânge care alimentează ficatul – steatoza ficatului. Când mâncați alimente grase, în gură apare un gust amar.
  • Vasele de sânge slăbite și blocate care alimentează articulațiile – deteriorarea cartilajului. Dureri articulare, apare osteochondroza, hernia.
  • Vasele intestinale își pierd elasticitatea – par hemoroizi.
  • Vasele de sânge în ochi – vederea se deteriorează. Cataracta se dezvoltă. Ochii roșii, pentru care dăm vina pe oboseală,sunt de fapt micro-hemoragii, fisuri în vasele capilare mici din ochi.
  • Tulburări circulatorii în creier – amețeli, tinitus și pierderi de memorie. Te-ai dus vreodată la bucătărie și ai uitat ce ai nevoie acolo? Sau incapacitatea de a-și aminti un cuvânt. Acestea sunt semne de deteriorare a stării vaselor de sânge ale creierului.

Și, desigur, hipertensiunea contribuie la această listă. Hipertensiune arterială – mama accidentului vascular cerebral și sora atacului de cord

Vasele de sânge sunt sursa noastră de energie, iar viața curge prin ele. Dacă această cale importantă este blocată, viața se va opri.

Blocarea vaselor de sânge înseamnă înfometarea tuturor organelor.

Excesul de greutate este legat direct cu vasele de sânge. Vasele de sânge înfundate cu colesterol provoacă înfometarea organelor și nu furnizează cantitatea necesară de nutrienți. Creierul trimite un mesaj: `trebuie să mănânci.` Și omul mănâncă. Dar organele încă nu primesc cantitatea necesară de nutrienți din cauza blocării vaselor de sânge. Creierul semnalează din nou că ar trebui să mănânci și acest lucru se repetă la nesfârșit.

De aici și senzația persistentă de foame și o dorință puternică de alimente zaharate și grase – organismul are nevoie de calorii.

Când colegii mei le spun pacienților: `aveți hipertensiune arterială pentru că sunteți supraponderali`, ei confundă cauza și efectul. Hipertensiunea nu apare din cauza excesului de greutate, ci invers.

Integral pe seybuylend.com

Enable Notifications    OK No thanks