Cu o zi inaintea nuntii, mirele il abordeaza discret pe preotul care urma sa oficieze slujba.– Uite, parinte, hai sa ne intelegem. Iti dau 100 de lei daca schimbi putin juramintele.

 Cu o zi inaintea nuntii, mirele il abordeaza discret pe preotul care urma sa oficieze slujba.– Uite, parinte, hai sa ne intelegem. Iti dau 100 de lei daca schimbi putin juramintele.

Cu o zi inaintea nuntii, mirele il abordeaza discret pe preotul care urma sa oficieze slujba.

– Uite, parinte, hai sa ne intelegem. Iti dau 100 de lei daca schimbi putin juramintele. As aprecia foarte mult daca atunci cand ajungi la partea aia in care trebuie sa jur ca o sa o iubesc, respect si ca o sa ii fiu devotat pentru tot restul vietii, nu o mai zici.

Treci si dumneata peste. Mirele ii paseaza preotului banii si pleaca bucuros ca a rezolvat o problema.In ziua nuntii, cand vine momentul pentru juramantul mirelui, preotul se uita in ochii barbatului si:

– Juri sa te tarasti la picioarele ei, sa ii asculti fiecare porunca si fiecare dorinta, sa ii servesti micul dejun in pat in fiecare dimineata de acum inainte si pana cand moartea va va desparti,

si juri in fata Domnului si in fata sotiei tale ca nu te vei uita niciodata la alta femeie, atat cat veti fi in viata?Tanarul mire se albeste la fata, inghite greu, se uita in jur si zice cam fara voce:

– Da. Apoi se apleaca spre preot si ii spune printre dinti:

– Am crezut ca avem o intelegere!

Preotul ii pune bancnota de 100 de lei inapoi in mana si ii sopteste:– Aveam, dar ea mi-a facut o oferta mai buna.😅😇😆

O pereche de îndrăgostiți, seara, în mașină, savurează priveliştea la marginea orașului. Se giugiulesc o vreme, după care el:– Iubito,ce zici… pe bancheta din spate?– Nu.

– „N-o fi pregătită…” gândi el.După altă repriză de giugiuleli:– Hei, te-ai mai gândit cu bancheta din spate…– NU!– Bine,… dar poți să-mi spui de ce nu?– Pentru că vreau să stau și eu aici în față, cu tine.😇

Este vara si foarte cald. Sotul iese din baie si ii spune sotiei:– Iubito, e foarte cald si trebuie sa tund peluza. Ce crezi ca vor spune vecinii daca ies afara dezbracat?

Sotia il priveste si raspunde:- Ca, probabil, m-am casatorit cu tine pentru bani…😅Sunt bancuri si trebuie tratate ca atare!

Sursa: stirionline.xyz

Enable Notifications    OK No thanks