S-A AFLAT SECRETUL! Unde sa pui cactusii ca sa atragi norocul, potrivit specialistilor in Feng Shui

 S-A AFLAT SECRETUL! Unde sa pui cactusii ca sa atragi norocul, potrivit specialistilor in Feng Shui

In ultimii ani, cactușii au devenit un element decorativ foarte comun atât în ​​casă,

cât și în grădină. Desi aspectul lor este frumos si impunator, specialistii în Feng Shui nu-l recomanda

pentru interiorul casei, deoarece energia sa este atat de puternica încât poate interfera cu sanatatea fizica si mentala a locuitorilor casei.

Deoarece au spini și frunze într-o formă ascuțită, se spune că aceștia pot rupe fluxul de energie pozitivă, fiind astfel recomandati mai mult pentru exterior decât pentru interior.

Cu toate acestea, specialistii în Feng Shui spun ca aceste plante pot fi aduse în casa dacă se respecta câteva principii simple. Iată care sunt acestea și ce spun specialistii:

Plante cu energie puternică: cactusii se caracterizează prin frunzele ascuțite pline de spini. Potrivit Feng Shui, acestea sunt plante cu o energie foarte puternică, care poate interfera cu a noastră, interferând astfel cu caminul nostru și chiar cu sănătatea noastră fizică.

Unde nu este recomandat sa pui cactusul:
Datorită energiei puternice care provine din cactus, nu este recomandat să plasăm aceasta planta în dormitor, deoarece este unul dintre locurile pe care le folosim pentru

a ne relaxa, a ne odihni și a împărtăși timp cu partenerul nostru. S-a demonstrat că această plantă interferează cu mediul, generând neliniște și stare proastă la trezire, precum și probleme intime cu partenerul tău.

Integral pe stireamedicala.com

Enable Notifications    OK No thanks