Ce pot face 2 cești de cafea pe zi cu ficatul dumneavoastră: Sigur nu știai asta

 Ce pot face 2 cești de cafea pe zi cu ficatul dumneavoastră: Sigur nu știai asta

Iată ce pot face 2 cești

de cafea pe zi cu ficatul dumneavoastră – știați aceste lucruri?

Nu veţi afla aceste lucruri din reclame. În schimb, vă prezentăm în acest articolul totul aşa cum este…

Cafeaua este o băutură controversată. În funcţie de modul în care privim efectele sale, o putem considera extrem de dăunătoare sau extrem de benefică.

În ciuda tuturor informaţiilor pe care le-aţi aflat până acum, există şi o mulțime de efecte pozitive ale consumului de cafea. De exemplu, cafeaua conţine mulţi antioxidanţi, care reduc riscul de dezvoltare a o mulţime de afecțiuni.

Pe de altă parte, cafeaua conține cofeină, un stimulator care multor oameni le provoacă tulburări de somn și alte afecțiuni. În articolul de față vom prezenta avantajele şi dezavantajele consumului de cafea.

O ceașcă / cană de cafea obișnuită (200-250 ml), simplă, conține. 11% din DZR de B2 (riboflavină); 6% din DZR de B5 (acid pantotenic); 2% din DZR de B1 (tiamină); 2% din DZR de B3 (niacină); 1% din DZR de acid folic; 3% din DZR de mangan; 3% din DZR de potasiu; 2% din DZR de magneziu; 1% din DZR de fosfor.DZR = Doza Zilnică Recomandată

Concluzie preliminară: cafeaua conţine o mulțime de vitamine, minerale şi antioxodanti necesari corpului nostru. Dacă pe lângă cafea mai consumaţi şi legume şi fructe proaspete, puteţi uita de deficiențele de vitamine și minerale…

Cofeina stimulează metabolismul și funcționarea creierului.Conţinutul de cofeină dintr-o ceaşcă de cafea poate varia între 30 și 300 mg. O cană sau ceaşcă obişnuită conține în jur 70 – 100 mg.

Integral pe mesajedinsuflet.com