Laptele de capră vindecă multe boli și afecțiuni: Fortifică plămânii și tratează afecțiunile cardiovasculare! Cum se consumă

 Laptele de capră vindecă multe boli și afecțiuni: Fortifică plămânii și tratează afecțiunile cardiovasculare! Cum se consumă

Cei mai longevivi oameni de pe planetă trăiesc în Munții Caucaz și trăiesc atât de mult pentru că din alimentația lor de zi cu

zi nu lipsește laptele de capră. Pe lângă creșterea imunității, laptele de capră echilibrează toți factorii fizici și psihici de care organismul nostru are nevoie.

Cura cu lapte de capră crud fortifică plămânii și tratează până la vindecare afecțiunile intestinale și cardiovasculare.

Cancerele descoperite în faza incipientă a boli pot fi, de asemenea, stopate după un tratament de 90 de zile. Monahul Gherghios Karaisaridis din Atena deține taine multor leacuri mănăstirești și unul dintre cele mai apreciate este chiar tămăduirea cu lapte de capră crud.

În ceea ce privește consumul de lapte dincolo de vârsta copilăriei, opțiunile sunt diferite. Având în vedere că toată viața omului este o luptă continuă cu mediul în care trăiește, prioritară trebuie să fie întărirea sistemului imunitar.

Laptele pe care îl au caprele roșii este cel mai sănătos, cu condiția să fie consumat crud. Laptele de capră nefiert și consumat cât mai repede după mulgere fortifică organismul și întărește imunitatea naturală în TBC, anemii, dezechilibre hormonale, cancere în forme incipiente, convalescențe majore, atrofii musculare și afecțiuni paratiroidiene care generează spasmofilii cronice sau rebele.

Consumul de lapte crud ajută organismul acționând ca un medicament care înlătură slăbiciunea, redă vigoarea și ajută organismul să lupte cu boala. Chiar și persoanelor care se consideră perfect sănătoase li se recomandă un consum zilnic de minim 200 de ml de lapte de capră crud, întrucât rentabilizează imunitatea specifică fiecărei vârste și, în cazul bolnavilor, crește rezistența și dă putere de luptă împotriva celor mai severe boli.

Laptele de capră este preferat celorlalte tipuri de lapte în tratarea bolilor deoarece conține acid organic foarte puternic care s-a demonstrat că oprește evoluția cancerului aflat în stadiul incipient.

Cura cu lapte de capră se poate face și în reprize scurte de 5-10 zile, în situația în care este consumat pentru mineralizarea și energizarea organismului predispus la anumite boli. Cantitatea zilnică recomandată este de 250 ml de lapte dimineața și 250 ml seara, la 15 minute după masă.

Integral pe mesajedinsuflet.com