Tratament naturist împotriva bacteriilor din stomac și a infecției cu Helicobacter Pylori

 Tratament naturist împotriva bacteriilor din stomac și a infecției cu Helicobacter Pylori

Foarte multe persoane se confrunta cu prezenta bacteriilor la nivelul stomacului,

iar tratamentul este un foarte lung si dificil. De aceea, recomandarea noastra este reprezentata de acest medicament natural si sigur impotriva bacteriilor din stomac.

Combinatia de ulei de masline si de smochine este cel mai bun remediu impotriva acestor bacterii.

Ce este Helicobacter Pylori? Helicobacter Pylori este o bacterie, care privita la microscop are o forma spiralata.

Helicobacter Pylori colonizeaza mucoasa stomacului si a duodenului. Incidenta infectiei este maxima in primii ani de viata, riscul dobandirii acesteia in timpul vietii adulte scazand exponential.

Dupa o evulutie cronica de mai multi ani, poate cauza ulceratii ale mucoasei gastrice sau duodenale. Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, aproximativ jumatate din populatia globului este afectata de Helicobacter Pylori, acesta fiind principalul factor incriminat in aparitia unor afectiuni gastro-duodenale precum gastrita, ulcerul peptic, adenocarcinomul gastric si limfomul gastric-MALT.

Un stil de viata sanatos, va poate proteja de infectia cu Helicobacter Pylori. Cercetatorii au descoperit inca din anul 1982 ca aceasta este una din cauzele aparitiei ulcerului, dar si fumatul, alimentele condimentate, stresul cotidian, medicatia antiinflamatoare, consumul de alcoo

Dupa ce Helicobacter Pylori patrunde in organism, ataca mucoasa stomacului care are rolul de protectie de acidul pe care stomacul il produce in timpul digestiei.

Odata ce bacteria a afectat stratul de mucus protector, acidul trece prin mucoasa ducand astfel la ulcer. Din aceasta cauza pot aparea hemoragiile digestive, dureri, iar tractul digestiv nu isi mai indeplineste functiile in mod corespunzator.

Infectia cu Helicobacter Pylori se transmite prin intermediul apei, hranei contaminate, obiectelor, salivei. Germenii pot trai in organism multi ani inainte ca simptomele sa apara dar nu toate persoanele infectate vor suferi de ulcer.

Integral pe lasepareu.ro