„Complexul anti-îmbătrânire cu drojdie” — vă va întineri cu 9-10 ani!

 „Complexul anti-îmbătrânire cu drojdie” — vă va întineri cu 9-10 ani!

Masca facială cu drojdie este pur și simplu creată pentru curele de întinerire a tenului.

Veți observa rezultatele pozitive chiar după prima aplicare. Se recomandă utilizarea zilnică a măștii respective pe parcursul a 2 săptămâni.

Ridurile… Oare unde au dispărut?

-2 lingurițe de drojdie proaspătă;

-6 lingurițe de lapte cald;

-o linguriță de miere;

3 lingurițe de amidon;

-câteva picături de vitamina E uleioasă;

-câteva picături de vitamina A uleioasă.

Home / Diverse / „Complexul anti-îmbătrânire cu drojdie” — vă va întineri cu 9-10 ani!
„Complexul anti-îmbătrânire cu drojdie” — vă va întineri cu 9-10 ani! Diverse

Masca facială cu drojdie este pur și simplu creată pentru curele de întinerire a tenului. Veți observa rezultatele pozitive chiar după prima aplicare. Se recomandă utilizarea zilnică a măștii respective pe parcursul a 2 săptămâni. Ridurile… Oare unde au dispărut?

MASCA CU DROJDIE

INGREDIENTE:

-2 lingurițe de drojdie proaspătă;

-6 lingurițe de lapte cald;

-o linguriță de miere;

-3 lingurițe de amidon;

-câteva picături de vitamina E uleioasă;

-câteva picături de vitamina A uleioasă.

Pentru ca masca să fie eficientă, trebuie să folosiți doar drojdie proaspătă. Drojdia uscată nu este potrivită: masca își va pierde proprietățile minunate. Este îmbucurător faptul că acest produs este ieftin. De aceea, bucurați-vă, dragi doamne!

Adăugarea vitaminelor A și E (sub formă uleioasă) este opțională. Masca acționează excelent și fără ele. Într-adevăr, vitaminele îmbogățesc pielea cu compuși folositori, dar dacă nu le aveți la îndemână, nu vă întristați și oricum faceți masca. Aceste vitamine valoroase pot fi cumpărate din farmacii și prețul lor este foarte mic! În schimb, efectul acestei măști depășește semnificativ rezultatele obținute după utilizarea altor produse cosmetice.

MOD DE PREPARARE ȘI APLICARE:

1.Turnați laptele cald peste drojdia fărâmițată și lăsați-le să interacționeze timp de 20 minute. Veți obține baza lichidă pentru mască.

2.Combinați 8 lingurițe de compoziție de drojdie cu o linguriță de miere. Atenție: dacă sunteți alergice la miere și alte produse apicole, puteți să înlocuiți mierea cu o linguriță de iaurt amestecat cu un praf de tărâțe.

3.Adăugați 3 lingurițe de amidon de cartofi și amestecați foarte bine. Consistența măștii trebuie să semene cu cea a laptelui condensat topit. Adăugați vitaminele uleioase A și E. Compoziția de bază a măștii este gata!

4.În funcție de tipul tenului dumneavoastră, trebuie să completați această compoziție cu anumite ingrediente. Astfel eficacitatea ei va fi mai mare.

Dacă aveți tenul uscat, adăugați 2 lingurițe de unt.

Dacă aveți tenul mixt, adăugați 2 lingurițe de suc proaspăt de morcov.

Dacă aveți tenul gras, adăugați 2 lingurițe de suc proaspăt de cartofi.

5.Înmuiați pensula în compoziția obținută și aplicați-o pe față, ca și cum ați picta tenul cu ea. Nu trebuie să întindeți masca în zonele din jurul ochilor și gurii. Trebuie să aplicați câteva straturi de mască cu drojdie!

Integral pe estisanatos.com