Alimentul plin de vitamine și minerale, care distruge zeci de boli și te ajută să slăbești: Cum trebuie folosit
Acest aliment ieftin plin de vitamine si minerale
amelioreaza zeci de boli si te ajuta sa slabesti. Consuma-l dimineata pe stomacul gol!
Gratie componentelor, drojdia brutarului sau drojdia de bere este o sursa extrordinara de nutrienti.
Drojdia este cu siguranta asociatul oricarei gospodine careia ii place sa prepare diferite tipuri de coca. Totusi, stiati ca pe langa scopurile culinare,
drojdia este aliatul perfect pentru pastrarea sanatatii si frumusetii pielii, sanatatii unghiilor si parului si mentinerea unui
organism sanatos in tot intregul sau? Drojdia este un grup de ciuperci ce apar in mod natural in aer pe suprafata unor anumite tipuri de fructe. Aceasta contine 16 aminoacizi, 14 minerale (calciu, magneziu, potasiu,
fosfor, zinc, cupru etc.) si 17 vitamine (B1, B2, B6, B12 etc). Drojdia de bere este folosita oentru prepararea painii si a bauturilor alcoolice. In trecut, drojdia era cunoscuta sub numele de „namol de bere” si era considerata drept un „medicament divin”.
Fiind extrem de bogata in aminoaczi, proteine, minerale si vitamine, drojdia de bere este recomandata si ca supliment natural, in special in cazul persoanelor care sufera de anemii sau care nu sunt rezistente la efort.
Studiile au aratat ca drojdia de bere este indicata in toate afectiunile intestinale si in prevenirea accidentelor survenite in urma administrarii de antibiotice. Consumul de drojdie de bere regleaza nivelul colesterolului in singe, aduce la valorile normale tensiunea arteriala si favorizeaza activitatea miocardului.
Studii comparative efectuate au aratat ca persoanele cu boli cardiace care consuma sistematic acest supliment alimentar au cu 30% mai putine probleme decit cardiacii care nu il consuma.
Drojdia de bere poate fi folosita sub trei forme diferite: capsule sau tablete, sub forma de pudra sau clasicul cub de drojdie.
Integral pe mesajedinsuflet.com