Apa de ghimbir, cum o pregătești și cum te ajută să pierzi centimentri din talie, șolduri și coapse: REȚETA

 Apa de ghimbir, cum o pregătești și cum te ajută să pierzi centimentri din talie, șolduri și coapse: REȚETA

Trebuie sa fi auzit sau sa fi citit despre multe retete care contribuie la pierderea in greutate,

dar exista una singura (apa cu ghimbir) care este plina de numeroase beneficii.

Ghimbirul imbibat in apa este benefic pentru sanatate in general, nu doar pentru arderea grasimii in exces de pe talie, solduri si coapse.

Prepararea apei cu ghimbir pentru pierderea in greutate.Trebuie sa va simtiti confuz din cauza volumului mare de retete destinate pentru procesul de pierdere in greutate. Incercati apa de ghimbir, care este o bautura racoritoare, benefica pentru curatarea organismului si indepartarea grasimii. Este o forta ideala pentru detoxifiere.

Ingrediente: Radacina de ghimbir (3-4 felii) ; Apa – 1.5litri ; Lamaie (optional); Instructiuni:Incepeti prin a fierbe 1-1.5litri de apa la foc mic. Adaugati 3-4 felii subtiri de ghimbir in apa clocotita. Fierbeti ghimbirul in apa la foc mic timp de 15 minute. Indepartati apa de pe foc si lasati-l la racit. Strecurati lichidul, si infuzia de ghimbir e gata.

Care sunt beneficiile de sanatate ale apei cu ghimbir?Regleaza nivelul de colesterol.Ghimbirul are o proprietate medicala care afecteaza puternic nivelul de colesterol. Un nivel ridicat de colesterol si obezitatea sunt strans legate de anumite

tipuri de cancer si de boli de inima. Apa cu ghimbir ajuta la scaderea nivelului de colesterol din organism. Mai mult de atat, apa de ghimbir este eficienta in reducerea tensiunii arteriale si subtierea sangelui. E o veste grozava pentru cei cu hipertensiune!

Proprietati anti-inflamatorii puternice.Apa imbibata in ghimbir este de asemenea eficienta in reducerea inflamatiei, durerii articulare si a umflaturilor.

Este foarte eficienta in special in conditii precum reumatismul si osteoartrita. Un articol publicat in Journal of Medicinal Food sustine ca aceste caracteristici puternice anti-inflamatorii apartin radacinii acestei legume uimitoare.

Integral pe mesajedinsuflet.com