Ce inseamna atunci cand visezi o persoana care a decedat. Ar trebui sa te puna pe ganduri

 Ce inseamna atunci cand visezi o persoana care a decedat. Ar trebui sa te puna pe ganduri
Sa visezi o persoana care a decedat, este tulburator. In traditia populara, atunci cand visezi ca intri in contact cu o persoana
decedata, fie ca vorbesti cu ea sau o asculti, inseamna ca vei primi vesti neasteptate sau ca vei avea parte de schimbari radicale in viata.
Interpretarea crestina, insa, te poate pune pe ganduri, deoarece spune ca aparitia unui mort in vis inseamna ca acesta nu a gasit inca pacea, iar cartile religioase incurajeaza efecatuarea unor ritualuri suplimentare, prin care sa fie satisfacuta dorinta celui decedat.
Din punct de vedere psihologic, a visa un om decedat (pe care nu il cunosti) poate semnifica sfarsitul unei etape a vietii tale.
Poate fi vorba de sentimente “moarte” si de legaturi interpersonale care s-au pierdut. Daca, insa, persoana pe care o visezi iti este apropiata si a decedat de curand, nu trebuie sa te ingrijorezi, deoarece inseamna ca inca suferi din aceasta cauza, ceea ce este perfect normal.
Este posibil sa te simti lipsita de motivatie si poti avea senzatia ca mergi pe loc si ca nu reusesti sa avansezi in viata, oricat te-ai stradui. Asadar, persoana moarta in vis poate fi o parte a ta pe care ai vrea sa o lasi in urma.
In functie de circumstantele in care apare mortul in vis, exista mai multe interpretari:
– daca este in viata si participa la actiune ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, insa fara a avea un rol principal, atunci visul este legat de un sentiment latent de dor al persoanei, care doare, fara a fi vorba, insa, de sentimente foarte tulburatoare sau intense.
– daca persoana decedata are un rol important in actiunea din vis si te straduiesti sa o ajuti, inseamna ca simti ca ai lasat ceva nerezolvat intre voi, atunci cand era in viata.