Bill Gates a transmis când vom scăpa de COVID-19. Miliardarul știe deja ce va urma

 Bill Gates a transmis când vom scăpa de COVID-19. Miliardarul știe deja ce va urma

Bill Gates uimește întreaga planetă. Bărbatul a declarat că știe când și cum se va termina pandemia generată de Sars-Cov-2.

Miliardarul a transmis și care este soluția pentru a combate virusul.

Celebrul Bill Gates a făcut declarații neașteptate. Fondatorul Microsoft Corporation consideră că viața va reveni la normal atunci când noul coronavirus va fi neutralizat prin crearea unui vaccin eficient.

Gates a oferit un interviu de excepție, despre criza sanitară actuală, pentru postul american NBC. Miliardarul a menționat că toată nebunia generată

de Sars-Cov-2 se va termina la sfârșitul anului 2021, atunci când este posibil să existe mai multe vaccinuri eficiente anti-Covid.

Când se va sfârși pandemia generată de CORONAVIRUS

Cazurile de covid-19 cresc de la o oră la alta în toată Europa. În restul lumii, situația stă la fel de îngrijorător. Bill Gates are însă o speranță și crede ca omenirea va scăpa de acest virus.

Miliardarul a spus că omenirea va depăși complet consecințele noului coronavirus peste un an, la finalul anului viitor. Americanul are mari speranțe că acest lucru se va întâmpla datorită vaccinării, ce va deveni o realitate în acel moment, susține acesta.

Bill Gates are răspunsul pentru întreaga omenire

„Singurul mod în care oamenii se pot întoarce pe drumul cel bun este de a obține un vaccin foarte eficient și accesibil”, a spus Gates la postul american de știri.

bill gates pandemie covid 19
Bill Gates vorbește despre CORONAVIRUS.

Potrivit Real Politics, Bill Gates crede că vaccinarea în masă va opri răspândirea infecției COVID-19 și va neutraliza boala la nivel global.

Sursa: StirileKanalD