Atenție! Nimeni nu mai iese fără DECLARAȚIA pe propria RĂSPUNDERE! A intrat în vigoare de AZI!

 Atenție! Nimeni nu mai iese fără DECLARAȚIA pe propria RĂSPUNDERE! A intrat în vigoare de AZI!

E oficial! Un număr de opt localități din Timiș au intrat în carantină, la ora 5.00 dimineata, joi, pentru două săptămâni. Au fost transmise și ce măsuri restrictive se vor lua.

Miercuri dimineața, Prefectura Timiș a transmis către INSP propuneri de carantinare a 9 localități din județ, unde rata de infectare depășise 6 la mia de locuitori.

Ulterior, oficialii prefecturii au revenit și au precizat că INSP mai analizează dacă să carantineze Găvojdia și Foeni. Dar, la propunerea Direcției de Sănătate Publică, INSP a decis că e potrivit să includă pe lista localităților carantinate Moșnița Nouă. Astfel, cele 9 localități s-au transformat în 8, în doar câteva ore.

Opt localități din Timiș intră în carantină

Dacă locuiți în aceste localități, trebuie să completați declarații când vă deplasați. Este vorba despre:

 

  • Ghiroda – 8,26
  • Dudeștii Noi – 8,65
  • Dumbrăvița – 8,49
  • Becicherecu Mic – 7,10
  • Fibiș – 10,91
  • Giroc – 7,93
  • Pesac – 9,3
  • Moșnița Nouă – 7,32
DECLARATIA pe propria RASPUNDERE!
Măsurile pe care trebuie să le respecte locuitorii din Timis

Măsurile pe care trebuie să le respecte locuitorii

Iata hotararile Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis, aprobate la Bucuresti:

Art. 1. (1) Se  va solicita  Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției emiterea Ordinului Comandantului Acțiunii pentru instituirea măsurii de carantină zonalăîncepând cu data de 6.11.2020, ora 00.00, pentru o perioadă de 14 zile, pentru localitățile: GHIRODA (Fără Giarmata Vii), DUDEȘTII NOI, DUMBRĂVIȚA, 

BECICHERECU MIC, FIBIȘ, PESAC, GIROC cu sat aparținător CHIȘODA, MOȘNIȚA NOUĂ cu satele aparținătoare: MOȘNIȚA VECHE, ALBINA, URSENI, RUDICICA. (A fost aprobata insa masura cu data de

5 noiembrie, de la ora 5.00, de catre Comandantul Actiunii, iar Prefectura Timis a transmis un mesaj privind schimbarea joi dimineata in jurul orei 3.30)

Integral pe kanald.ro

Enable Notifications    OK No thanks