O bătrână de 89 de ani, declarată moartă a fost ”înviată”. Groparii, sunaţi să nu mai sape groapa

 O bătrână de 89 de ani, declarată moartă a fost ”înviată”. Groparii, sunaţi să nu mai sape groapa

Întâmplare tragic-comica într-o localitate din România. La Predeal, o bătrână de 89 de ani era să fie îngropată de vie după ce figura ca fiind decedata.

Totuşi, bătrâna se afla în acelaşi timp internată într-un spital pentru a primi îngrijiri medicale pentru că aceasta paralizase.

Groparii se apucase să sape groapa femeii, dar au fost anunţaţi că trebuie să renunţe la acţiune după ce femeia este în viaţă.

Femeie în vârstă de 89 de ani aproape îngropată de vie

O femeie în vârstă de 89 de ani a fost la un pas de a fi îngropată de fie după ce apărea ca fiind decedata. În tot acest timp, bătrâna se afla internată la un spital pentru a primi îngrijiri medicale pentru că

paralizase. Cei de la Observator News au prezentat un caz extrem de straniu, un caz care s-ar fi produs în Predeal.

Groparii se apucaseră de săpat groapa, atunci când au fost anunțați că femeia „a înviat”. Femeia de 89 de ani era îngrijită la domiciliu, de un asistent personal.

Îngrijitoarea a chemat-o pe bătrână la masă, de dimineaţă, atunci când a constatat că aceasta nu se mişca şi nici nu răspundea. Atunci s-a gândit că femeia a decedat şi a chemat medicul de familie.

Prezentă la faţa locului, medicul i-a confirmat îngrijitoarei faptul că bătrâna este decedata. Totuşi, aceasta a fost transportată la spital unde, stupoare,

un medic i-a mai confirmat încă odată ca bătrâna a trecut la cele veşnice. Situaţia capăta aluri dramatice după ce se pare că bătrâna paralizase.

„S-a uitat la dumneaei, a văzut că e aşa, şi mi-a spus: “Da, este moartă”. “Ce-am de făcut, doamna doctor?”. “Ce să faceţi, vedeţi ce faceţi, cum faceţi, trebuie să veniţi să vă dau un certificat”, a spus o altă îngrijitoare.

Integral pe bzi.ro

Enable Notifications    OK No thanks