Sfârșit tragic pentru femeia din Italia căreia soțul de 81 de ani i-a cântat serenade la spital

 Sfârșit tragic pentru femeia din Italia căreia soțul de 81 de ani i-a cântat serenade la spital

O femeie din Italia în vârstă de 74 de ani a murit după ce a fost reunită pentru o ultimă îmbrățișare cu soțul său,

cel care a devenit cunoscut în toată lumea după ce i-a cântat o serenadă la acordeon soției sale.

În urmă cu două săptămâni un italian în vârstă de 81 de ani i-a cântat serenadela acordeon soţiei lui bolnave pe care nu o putea vizita în spital. Gestul lui Stefano Bozzini a fost filmat şi a devenit popular pe reţelele de socializare.

Citeste si: Țara în care numărul sinuciderilor a explodat în pandemie

Carla Sacchi, care îi era soţie de 47 de ani, a urmărit interpretarea de la fereastra spitalului din Castel San Giovanni, oraş în regiunea italiană nordică Emilia-Romagna. Bărbatul a început recitalul cu „Spanish Eyes”

a lui Engelbert Humperdinck şi a continuat cu câteva piese preferate ale soţiei lui. El a fost încurajat de trecători, iar alături de soţia lui l-au urmărit alte persoane din spital.

Potrivit agenţiei italiene ANSA, Bozzini a fost membru al infanteriei Alpini, iar pălăria purtată în timpul serenadei face parte din uniformă. În unitatea militară, el era poreclit „Gianni Morandi din Alpini”, pentru că mereu cânta la acordeon.

O ultimă îmbrățișare pentru cei doi soți

Celor doi soți – Carla Sacchi, în vârstă de 74 de ani, și soțul ei de 81 de ani, Stefano Bozzini – li s-a permis o ultimă îmbrățișare după ce au fost ținuți separați săptămâni întregi din cauza restricțiilor Covid. Femeia era tratată pentru cancer în localitatea dîin nordul Italiei.

Primarul din Piacenza, Patrizia Barbieri, a împărtășit online o imagine emoționantă a reîntâlnirii celor doi soți și a adus un omagiu cuplului. Ea a spus că gestul de „tandrețe” al lui Stefano în fața ferestrei spitalului soției sale ne-a amintit tuturor ce înseamnă cu adevărat să ne iubim.

Celor doi soți – Carla Sacchi, în vârstă de 74 de ani, și soțul ei de 81 de ani, Stefano Bozzini – li s-a permis o ultimă îmbrățișare după ce au fost ținuți mult timp separați.

Sursa: Daily Mail