Mesaje de Sfântul Andrei 2020. Cele mai frumoase urări de Sf Andrei, 30 noiembrie 2020

 Mesaje de Sfântul Andrei 2020. Cele mai frumoase urări de Sf Andrei, 30 noiembrie 2020

Mesaje de Sfântul Andrei 2020. Conform Calendarului Creștin Ortodox, creștinii ortodocși din întreaga țară, îl sărbătoresc, luni, 30 noiembrie 2020, pe Sfântul Andrei.

Mesaje de Sfântul Andrei 2020 Cei care poartă numele Andrei, Andreea, Andi,Andrada, Andruța, Andries sau alte derivate își serbează pe 30 noiembrie ziua numelui.

Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poartă aceste nume. În această zi, aproximativ 720.000 de români își serbează onomastica.

Top 10 urări: 
1. „De ziua numelui, îți urez să ai o viată senină că răsăritul de soare iar sufletul să-ți fie curat că neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!”

2. „Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ti-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!”

3. La Mulți Ani Andreea/Andrei! Așa cum soarele luminează pentru toata omenirea, așa si tu luminezi viată mea! Te iubesc!

4. „La mulți ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de împliniri, iar viată sa iți fie o eterna sărbătoare!”

5. „Pe o petală de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc si te ador!”

6. ”Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Andrei!”

7. ”La mulți ani și fie că Sfântul Andrei să te călăuzească mereu!”

8. Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Andrei , pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

9. De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!

10. ”Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să va însoțească pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!”

Sursa: RomâniaTV.net