La mulți ani, România! Mesaje, felicitări și urări în imagini pentru apropiați, de Ziua Națională a României

 La mulți ani, România! Mesaje, felicitări și urări în imagini pentru apropiați, de Ziua Națională a României

Mesaje, felicitări și urări în imagini pentru apropiați, de Ziua Națională a României. Ziua Națională, 1 Decembrie, este prilejul să fim mai buni unii cu alții, să ne repectăm și să ne

apreciem mai mult, să simțim că facem parte din același popor și că avem un proiect comun de țară, indiferent de lucrurile care ne despart.

Mesaje și felicitări de ZIUA NAŢIONALĂ a României. 1 decembrie este ZIUA NAŢIONALĂ a României şi are o însemnătate specială în viața noastră.

Totodată, această zi marchează un eveniment istoric foarte important: unirea Transilvaniei cu România, în anul 1918, și realizarea României mari. În această zi, românii de pretutindeni sărbătoresc pe stradă sau acasă alături de cei dragi.

Citeste si: Parada 1 decembrie 2020 Live. Urmarește online defilarea de Ziua Națională a României

Mesaje, felicitări și urări în imagini de Ziua Națională a României

MESAJE 1 DECEMBRIE. FELICITARI DE ZIUA NAŢIONALĂ. În vremuri de pandemie, îi poți felicita pe apropiați printr-un mesaj trimis de pe telefon sau calculator: Dragi români, sărbătoriți și simțiți românește oriunde v-ați afla! La mulți ani!

MESAJE DE ZIUA NAŢIONALĂ. La mulți ani România, la mulți ani române, hai să încercăm să fim mai buni de ziua noastră!

MESAJE DE ZIUA NAŢIONALĂ. 1 Decembrie este o zi de sarbatoare pentru toti romanii. Îmi fac placere să transmit urări de bine unui prieten și unui român adevărat. La Multi Ani! Petrecere frumoasa de Ziua Nationala!

Ziua Națională a României este cu siguranță una dintre cele mai importante zile din acest an de aceea țin să-ti urez La mulți ani!

Mesaje, felicitări și urări de Ziua Națională a României

De 1 decembrie vreau să-ti urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român. La mulți ani!

Cu romani de exceptie ca tine, tara noastra este mai bogata si mai respectata. Cu prieteni deosebiti ca tine, noi suntem mai buni si mai puternici. Iti multumim si iti uram un sincer „La Multi Ani”!

mesaje ziua nationala
Mesaj de La multi ani de Ziua Nationala

Felicitări pentru toate succesele tale de pană acum, ai demonstrat că ești un român adevărat, La mulți ani!

Hai să dăm mână cu mână, cei cu inimă română, sărbătoarea să unească toată suflarea românească! La mulți ani Române, La mulți ani România!

Familia noastră de români vă urează la mulți ani unor români adevărati!

La mulți ani, România! La mulți ani tuturor românilor, indiferent unde vă aflați! Să fim sănătosi și să avem grijă de țara noastră!

Sursa: stirilekanald.ro