„Trăim într-un banc sec care nu-l înțelege nimeni” – Celentano, nou mesaj viral de Ziua Națională. Peste un milion de vizualizări în câteva ore

 „Trăim într-un banc sec care nu-l înțelege nimeni” – Celentano, nou mesaj viral de Ziua Națională. Peste un milion de vizualizări în câteva ore

VIDEO. Celentano, din Las Fierbinți, a dat un nou mesaj viral de Ziua Națională. Personajul lui Adrian Vancică a „rostit” un nou discurs despre România, în episodul special de 1 Decembrie, difuzat aseară de Pro TV.

A adunat peste 1,4 milioane de vizualizări în doar câteva ore. Pe scurt, Celentano expune situația în care a ajuns România, toți oamenii trăind într-un „banc sec pe care nu-l înțelege nimeni”.

„În școală te învață Tango, dar în viața se joacă Călușarii. Că așa e sistemul. Sistemul ăsta pe mine mă zăpăcește de cap”, spune Celentano.

Vorbește despre școli, sistem, politicieni și spitale. O radiografie dură și reală a României anului 2020.

Nu este pentru prima dată când scenariul din Las Fierbinți conține un astfel de moment. În anii trecuți, au existat momente precum „Poezia lui Celentano”, care a ajuns virală pe net.

Cu o mică referință la acel moment începe și discursul din acest an. Întrebat de „un reporter” dacă a mai pregătit o poezie despre România, Celentano a răspuns în stilul caracteristic:

„Cui mama dracu’ îi mai arde de poezie, doamnă? Poezia e frumoasă, dar dumneavoastră nu vedeți cum trăim noi, într-un banc sec care nu-l înțelege nimeni? Un pește mergea pe un drum, asta e România”, a spus Adrian Văncică, care-i dă viață lui Celentano, în debutul discursului.

VIDEO. Mesajul lui Celentano pentru România


Citește și: Celentano, poezie cu mesaj în Las Fierbinți. Autor: actorul care-l joacă, Adrian Văncică