Povestea emoționantă a unui pacient infectat cu coronavirus. Și-a sunat familia să-și ia rămas bun

 Povestea emoționantă a unui pacient infectat cu coronavirus. Și-a sunat familia să-și ia rămas bun

Toate poveștile pacienților, care sunt depistați cu COVID-19, sunt extrem de emoționante.

Darren Buttrick, tată a trei copii, a trecut prin clipe de neimaginat. Bărbatul, depistat pozitiv cu coronavirus și internat în spital, a trebuit să ia decizia vieții lui.

Acesta a descris momentul înfiorător când i s-a transmis că e timpul să-și sune familia, să le spună rămas-bun.

Cadrele medicale, care-l îngrijeau, s-au temut de faptul că bărbatul s-ar putea stinge din viață în orice moment, din cauza stării de sănătate grave în care se afla.

Darren a trăit șocul vieții lui, după ce a auzit că trebuie să le spună copiilor și soției lui rămas bun. Tânărul tătic  se afla în stare gravă, din cauza virusului nemilos, care a pus stăpânire pe întreaga planetă.

Experiența de care nu vrea să-și amintească

Darren s-a infectat cu coronavirus, în luna martie, a acestui an. Bărbatul nu vrea să-și mai aducă aminte de experiența cumplită prin care a trecut.

Îmi amintesc că am văzut știrile în acea zi, în care se raportau primele 2.000 de cazuri de coronavirus din Marea Britanie – și m-am gândit că sunt unul dintre primii 2.000 care îl au. Am crezut că am fost cu adevărat ghinionist”, a mărturisit Darren.

Acesta este de părere că s-a infectat cu virusul nemilos, în timp ce făcea naveta la Londra în interes de serviciu.

„Am început să mă simt rău, a fost mai întâi doar senzație de rău. Patru zile mai târziu am fost dus la New Cross cu o ambulanță, aveam o temperatură foarte ridicată și mă chinuiam să respir.

Nu a fost confirmat Covid în acel moment, chiar nu credeam că sunt bolnav, sincer, pentru că eram foarte devreme în pandemie”, a declarat bărbatul, pentru presa străină.

Integral pe radical.wowbiz.ro