Cadouri de Crăciun pentru iubită. 10 idei pentru un moment special alături de persoana iubită

 Cadouri de Crăciun pentru iubită. 10 idei pentru un moment special alături de persoana iubită

Crăciunul este o sărbătoare de familie, o perioadă plină de bucurie şi apreciere, pe care trebuie să o petreceţi alături de cei dragi.

Cadourile nu pot însă lipsi, ştiţi prea bine, iar dacă vreţi să faceţi o impresie bună cuiva special, noi venim în ajutor cu 10 idei gata pregătite să aducă emoţie în rândul persoanelor iubite.

Dacă vreţi să vă surprindeţi iubita, ori pur şi simplu aţi rămas în pană de idei, găsiţi mai jos 10 propuneri pentru un cadou care sigur va aduce zâmbetul pe chipul acelei persoane speciale din viaţa voastră.

O cină romantică

Surprinde-ţi sufletul pereche cu o experienţă romantică şi oferă-i amintiri de neuitat. Dacă nu eşti o persoană spontană, care face surprize ori plănuieşte excursii pentru că…

din nerăbdare îşi dezvăluie secretul, poţi opta pentru o cină romantică. Şi nu, nu vorbim despre una la restaurant, deşi nu ar fi întocmai o idee rea, dar o cină organizată acasă, în intimitate, cu toate detaliile puse la punct poate fi o metodă grozavă de a-ţi arăta aprecierea.

Dacă te pricepi la bucătărit atunci jumătate din treabă este gata, dacă nu, cere sfaturi prietenilor, rudelor, caută pe internet şi sigur vei reuşi să pregăteşti o masă delicioasă care va fi umplută de laude din partea iubitei.

Nu comanda mâncare de-a gata, nu vei dovedi că te-ai spetit mai deloc şi nu vei reuşi să impresionezi. Va aprecia mai mult încercarea,

dorinţa de a face ceva special pentru voi doi în seara Crăciunului. Aranjează masa, pune lumânări parfumate, ornează încăperea cu decoraţiuni de Crăciun, totul pentru a aduce atmosfera magică în casa voastră.

Aparat foto instant

Aparatul foto instant este un cadou minunat dacă iubita ta obişnuieşte să intre pe Instagram, imediat ce a deschis ochii, dimineaţa. Atenţie, însă, pozele de cuplu îţi vor împânzi casa.

Un aparat foto instant poate fi un cadou neaşteptat pentru iubita ta, dar foarte îndrăgit în cazul în care este o persoană sociabilă, atrasă de reţelele de socializare.

Dacă este pasionată şi de fotografie, ai dat lovitura! Un astfel de aparat poate fi perfect pentru călătorii sau petreceri unde surprindeţi instantanee amuzante sau emoţionante cu cei dragi.

Globuri personalizate

Împodobirea bradului este extrem de specială, iar majoritatea femeilor se bucură de acest moment special în care pot orna pomul de Crăciun aşa cum îşi doresc. Nu se zgârcesc niciodată la acest capitol, noi globuri, o nouă beteală, ce culoare să fie anul acesta bradul?

Ce model se poartă? Indiferent de alegerea făcută cu mate atenţie, nu vor lipsi din brad acele globuri sau decoraţii care au un însemn special, care au o valoare sentimentală, cum sunt de altfel globurile păstrate încă din copilărie ori cele pe care le-au cumpărat într-un anumit moment al vieţii.

Integral pe observatornews.ro