Mărturia tulburătoare a lui Alexandru Tudor, mâna dreaptă a lui Gigi Becali: „Doctorilor le era frică să facă ceva! Am aflat că trebuie să stau şase luni în pat!”

 Mărturia tulburătoare a lui Alexandru Tudor, mâna dreaptă a lui Gigi Becali: „Doctorilor le era frică să facă ceva! Am aflat că trebuie să stau şase luni în pat!”

Fostul arbitru, Alexandru Tudor, a dezvăluit coşmarul prin care a trecut la Revoluţia din 1989. Acesta a fost împuşcat şi a leşinat de durere. El a stat şase luni în pat.

Alexandru Tudor avea 18 ani la Revoluţie. A riscat să îşi piardă viaţa, într-un incident petrecut în apropiere de Piaţa Aviatorilor.

Alexandru Tudor: „Am simțit cum îmi intră două gloanțe în picioare, în tibii”

„În fața blocului nostru era un ostaș care își făcea loc printre niște crengi ca să tragă în Piața Aviatorilor.

Și am văzut că a rămas fără gloanțe. Mi s-a părut normal să îl ajut așa că m-am dus la el. Mi-a zis să iau două încărcătoare și să le umplu cu gloanțe.

Nu e greu să bagi gloanțe într-o armă, e ușor să ucizi. Greu e să faci ceva să salvezi o viață. După ce am terminat acolo, noi am vrut să plecăm și ne-am lipit de un zid și așteptam să se oprească din tras ca să traversăm.

S-a întrerupt rafala respectivă și când am vrut să plec, am simțit cum îmi intră două gloanțe în picioare, în tibii”, a povestit fostul arbitru.

Alexandru Tudor: „Doctorii s-au temut că gloanţele îmi vor exploda în picior”

Fiul al unui diplomat din perioada comunistă, Alexandru Tudor a trecut prin clipe de groază în decembrie 1989.

„Am stat trei zile cu gloanțele în picioare pentru că doctorilor le era frică să facă ceva de teamă că, dacă le ating, vor exploda gloanțele în picior. Eram atât de naiv încât m-am gândit: trebuie să plec în cantonament.

Mă duc la spital, îmi scot gloanțele din picioare, mă cos și plec în cantonament. Apoi, am aflat că trebuie să stau în pat șase luni”, a mai spus Tudor, potrivit playsport, care citează TVR.

Alexandru Tudor, 15 ani pe lista FIFA

În vârstă de 49 de ani, Alexandru Tudor a antrenat între 1999 şi 2018, în Liga 1. El deţine recordul meciurilor conduse în prima ligă din România: 380.

Tudor a fost inclus timp de 15 ani pe lista FIFA, între 2001 şi 2016. Din vara lui 2019, el a fost angajat de Gigi Becali la FCSB, în calitate de consultant.

Sursa: as.ro