2021, mai negru decât 2020?! Profeţiile făcute de Nostradamus pentru anul viitor sunt cutremurătoare

 2021, mai negru decât 2020?! Profeţiile făcute de Nostradamus pentru anul viitor sunt cutremurătoare

Michel de Nostredame, cunoscut ca Nostradamus, s-a născut în anul 1503, în Franţa.

Fost atrolog şi fizician, acesta a devenit celebru pentru profeţiile sale.

Iată care sunt profeţiile acestuia pentru anul 2021, potrivit Marca.com.

1. Apocalipsa zombi

Pare desprinsă dintr-un film horror, dar cei care au studiat catrenele lui Nostradamus susţin că acesta a anunţat pentru 2021 o adevărată apocalisă zombi.

Totul ar urma să pornească în Rusia, care ar fi creeat o armă biologică. Aceasta ar produce un virus care i-ar lăsat între viaţă şi moarte pe cei care iau contact cu el

2. Foamete biblică

Nostradamus ar fi prezis pentru 2021 şi o foamete de proporţii. De altfel, nu este pentru prima dată când se vorbeşte despre aşa ceva.

Pandemia de coronavirus a zguduit economia mondială şi experţii susţin că trebuie să ne aşteptăm la o foamete de mari proporţii.

3. O furtună solară

Tot în 2021 ar urma să aibă loc şi o furtună solară, cu grave consecinţe pentru Pământ: ”Vom vedea cum apa creşte şi pământul cade sub ea”, este unul dintre versurile care anunţă dezastrul.

Profeţiile lui Nostradamus susţin că oamenii vor emigra astfel înspre zonele sigur şi va începe o uriaşă luptă pentru puţinele resurse care vor rămâne.

Cei de la Marca, citați de Telekomsport.ro, susţin însă că acest catren s-ar putea referi, de fapt, la efectele încălzirii globale.

4. Pământul va fi lovit de un asteroid

Impactul Pământului cu un corb venit din spaţiu ar fi dus la dispariţia dinozaurilor, susţin cercetătorii. Nostradamus susţine că, în 2021, Pământul ar urma să fie lovit din nou de un asteroid.

De altfel, NASA a avertizat că există acest risc. Marea ameninţare vine de la asteroidul 2009 KF1, care se află la o distanţă destul de mică de pământ.

Experţii de la NASA susţin că, pe 6 mai 2021, acest asteroid ar urma să treacă cel mai aproape de Pământ şi nu exclud ca forţa gravitaţională să-l atragă pe Terra.

Integral pe ciao.ro