Bărbatul din Hunedoara care a trântit la pământ un copil, trimis în judecată în stare de arest preventiv

Bărbatul care, la începutul lunii februarie, a trântit la pământ un copil de 13 ani într-un parc din municipiul Hunedoara, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv.

“Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au încheiat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului CA., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor-prev. de art. 32 Cod penal rap. Ia art. 188 alin. 1 şi 2 Cod penal (persoană vătămată minoră în vârstă de 13 ani) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice-prev. de art. 371 Cp. cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal”, se menţionează în comunicatul transmis de Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Rechizitoriul împreună cu dosarul cauzei au fost trimise Tribunalului Hunedoara spre soluţionare.

″În fapt, inculpatul CA., la data de 07.02.2021, în jurul orelor 15:35, pe fondul unei stări tensionate generată de cearta dintre persoana vătămată minoră în vârstă de 13 ani şi un alt minor în vârstă de 8 ani – fiul concubinei sale, care se aflau în parcul de joacă pentru copii, situat în spatele blocului G2 de pe bulevardul Dacia din municipiul Hunedoara, loc în care se aflau atât copii, cât şi persoane adulte, a prins-o pe persoana vătămată minoră cu mâinile de gât, a ridicat-o la aproximativ 2 metri înălţime (deasupra capului inculpatului), după care a proiectat-o cu putere de pământ, producându-i o fractură de os occipital cu dehiscenţă de 2 mm, leziune care necesită 25-30 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, tulburând ordinea şi liniştea publică”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Sursa : stirileprotv.ro