Masacrul de la Onesti: Sotia criminalului a mai sechestrat, in trecut, un om in apartamentul groazei, tot din cauza casei pierdute. Ce a facut atunci Politia

Cazul masacrului de la Onesti, unde un barbat a sechestrat si a ucis cu cutitul doi muncitori care lucrau in apartamentul pe care criminalul l-a pierdut in instanta, scoate la iveala noi detalii interesante.

Astfel, in acelasi apartament a mai avut loc o sechestrare de persoane, protagonista fiind atunci sotia ucigasului Gheorghe Muresan, Aurelia, aflata si ea in spatele gratiilor in urma evenimentelor de acum cateva zile. Femeia, fosta angajata la Societatea Chimcomplex, unde avea in gestiune un depozit, a sechestrat un lucrator al combinatului chimic din Onesti, trimis probabil de conducere sa faca o evaluare a apartamentul pierdut de familia Morosan.

Atunci nu s-a ajuns la acte de violenta, angajatul fiind eliberat la scurt timp. Povestea pierderii apartamentului de catre familia Morosanu pleaca de la inceputul anilor 2000, cand societatea unde lucra Aurelia Morosan a deschis proces impotriva ei pentru delapidare. Femeii i s-a pus in sarcina o paguba importanta, de ordinul sutelor de mii de lei, iar firma unde lucra si-a dorit sa recupereze din paguba prin vanzarea apartamentului.

Citeste intreaga stire pe : https://ziare.com/stiri/instanta/prima-sechestrare-de-persoane-in-apartamentul-din-one-ti-a-avut-loc-acum-zece-ani-1665671