Un tânăr a murit după ce s-a aruncat de pe acoperiș. A cerut înainte să vorbească cu fosta iubită

 Un tânăr a murit după ce s-a aruncat de pe acoperiș. A cerut înainte să vorbească cu fosta iubită

Momente dramatice în București. Pompierii şi poliţiştii au fost chemaţi vineri dimineaţă să salveze un tânăr urcat pe acoperişul unei clădiri.

După tratative eșuate inclusiv cu o echipă de negociatori băiatul a apelat la un gest necugetat. Salvatorii au încercat să aşeze în jurul blocului saltele de pat pentru că nu aveau în dotare o pernă pneumatică.

În jurul orei 9, un apel la 112 anunța că un tânăr s-a urcat pe acoperișul unui cămin studențesc și refuză să coboare. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, poliţişti dar şi o echipă de negociatori.

Martor: “Erau doi negociatori acolo pe geam, el nu voia să vorbească cu ei. Puteau să-l tragă sau ceva. Înţeleg că era acolo de la 9 şi ei stăteau şi se uitau. Au adus şi scara aia şi n-au făcut nimic cu ea. N-au dus saltele”.

Maior Adrian Dinu – comandant în cadrul ISU București-Ilfov: “La nivelul inspectoratului București-Ilfov nu există o saltea. Dacă am fi avut, nu o puteam amplasa pentru că erau copaci şi garduri. Când a venit autoscara n-am reuşit să o calăm, pentru că a zis că se aruncă dacă noi calăm şi facem vreo manevră de forţă”.

Citeste intreaga stire pe : https://stirileprotv.ro/stiri/socant/un-tanar-a-murit-dupa-ce-s-a-aruncat-de-pe-acoperis-a-cerut-inainte-sa-vorbeasca-cu-fosta-iubita.html