Gest de mare omenie al unui poliţist din Constanţa. Agentul şi-a dat haina de pe el unui bărbat rănit în accident, să-i ţină de cald

George Priemschi, agent de poliţie din cadrul Biroului Rutier Constanța a primit aprecieri după modul cum s-a comportat la un accident rutier. El a ajutat până la sosirea salvatorilor şi a avut grijă de victime, un bărbat rănit primind chiar şi haina agentului, pentru a se încălzi.

Un agent de poliţie şi-a dat haina de pe el, să ajute

Agentul de poliție George Priemschi din cadrul Biroului Rutier Constanța se afla în patrulare împreună cu colegul său, în stațiunea Mamaia.

În momentul în care au auzit o bubuitură puternică, și-au dat seama că este vorba despre un accident rutier, care se petrecuse la câteva sute de metri de locul în care se aflau. Au avut dreptate – coliziune frontală între două autoturisme.

Polițiștii au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp.

În timp ce colegul său a sunat pentru a anunța evenimentul și a solicita echipaje medicale, George a alergat către autoturisme pentru a vedea dacă sunt victime.

Apropiindu-se, și-a dat seama că de sub capota unuia dintre vehicule iese fum, așa că a scos toate victimele din autoturisme și le-a îndepărtat de locul coliziunii – una dintre victime era în stare de inconștiență, însă ulterior și-a revenit.

Citeste intreaga stire pe : https://observatornews.ro/eveniment/gest-de-mare-omenie-al-unui-politist-din-constanta-agentul-sia-dat-haina-de-pe-el-unui-barbat-ranit-in-accident-411798.html