O tânără a turnat bicarbonat de sodiu și oțet în chiuvetă. Ce a urmat

Un clip în care o tânără a reușit să își desfunde țevile folosind bicarbonat de sodiu și oțet a devenit viral pe rețelele de socializare. Experții spun că această metodă chiar funcționează, deoarece este eficientă în topirea acumulărilor de grăsime.

Filmarea publicată de tânără arată cum aceasta toarnă bicarbonat de sodiu pe gaura de scurgere a chiuvetei. A adăugat apoi oțet, declanșând o reacție chimică.

Imaginile au fost vizualizat de peste 2 milioane de persoane, iar multe dintre acestea au comentat că au testat cu succes această metodă de a desfunda țevile dn bucătărie sau din baie, scrie Insider.

Un agent de curățenie profesionist a spus că această metodă este sigură și eficientă. Bailey Carson a explicat că, de cele mai multe ori, țevile se înfundă din cauza acumulărilor de grăsime și ulei, iar combinația de bicarbonat și oțet este perfectă în aceste cazuri.

Citeste intreaga stire pe : https://stirileprotv.ro/divers/video-o-tanara-a-turnat-bicarbonat-de-sodiu-si-otet-in-chiuveta-ce-a-urmat.html