Ce a pățit un bărbat din SUA care a primit 2 doze de vaccin în aceeași zi

 Ce a pățit un bărbat din SUA care a primit 2 doze de vaccin în aceeași zi

Un bărbat de 91 de ani din statul american Ohio a intrat în șoc și se recuperează în spital după ce a fost vaccinat anti-Covid de două ori în aceeași zi.

Victor Smith a fost vaccinat cu prima doză de ser Moderna pe 22 ianuarie, însă apoi a început să se simtă obosit – un efect secundar cunoscut al vaccinului – și a căzut. Bărbatul a fost transportat la spital, iar după câteva zile a fost transferat la o clinică de recuperare din Hamilton, scrie presa americană.

El era programat să primească a doua doză de vaccin pe 25 februarie, așa că angajații clinicii l-au transportat la un centru de vaccinare.

„L-au dus să își facă injecția, iar când s-a întors am vorbit cu el, era bine”, a declarat fiica bărbatului, Dawn Smith Theodore.

În aceeași zi, însă, pacienții internați în centrul de reabilitare erau programați la vaccinare și s-ar fi produs o confuzie de nume.

„Un pompier a venit și a zis că are un vaccin pentru Victor, iar asistenta a întrebat dacă este pentru Victor Smith. El a zis „Da”, așa că i-a dat numărul salonului și l-a trimis la 202, acolo unde era internat tata”, a mai spus fiica bărbatului.

Citeste intreaga stire pe : https://stirileprotv.ro/stiri/international/ce-a-patit-un-barbat-din-sua-care-a-primit-2-doze-de-vaccin-in-aceeasi-zi.html