Medic pneumolog care a vindecat aproape 1000 de pacienti cu C0VlD: “Nu a ajuns niciunul intubat”

 Medic pneumolog care a vindecat aproape 1000 de pacienti cu C0VlD: “Nu a ajuns niciunul intubat”

Medicul pneumolog din Romania care a vindecat de COVID-19 aproximativ 1.000 de pacienti, spune ca a tratat boala ca pe o pneumonie atipica si a utilizat o medicatie clasica si, in acelasi timp, ieftina.

Dr. Flavia Grosan este medic pneumolog-bronholog care a avut ca obiectiv  sa nu ajunga niciun bolnav la masca de oxigen.

Potrivit national.ro, medicul a utilizat un antibiotic clasic:

“Obiectivul meu de la inceputul pandemiei a fost ca niciun pacient sa nu ajunga pe masca de oxigen, nu intubat, pe masca. Si nu a ajuns. Eu ma duc pe medicatia mea clasica, ieftina, care include si Claritromicina, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. Este singurul antibiotic cu tropism (proprietate de a se localiza in anumite organe) viral. (…)

Mie nu-mi place azitromicina, pentru ca este o copie mai slaba a claritromicinei. Eu am lucrat in niste studii clinice foarte interesante pe pneumonii si acolo am invatat despre tropismul viral al

claritromicinei, acolo am invatat rolul antiinflamator al claritromicinei, pe care nu il are niciun antibiotic”, a declarat dr. Flavia Grosan.

Medic pneumolog care a vindecat aproape 1000 de pacienti cu COVID: “Nu a ajuns niciunul intubat”

Totodata, medicul pneumolog avertizeaza ca supradozajele de oxigen administrate in spitale provoaca edem cerebral, aceasta fiind una dintre cauzele deceselor pacientilor.

Integral pe privește.info