Acces Direct. Mirela Vaida, declarații în lacrimi, după ce a fost atacată în direct: ”Primesc amenințări pe Facebook”

 Acces Direct. Mirela Vaida, declarații în lacrimi, după ce a fost atacată în direct: ”Primesc amenințări pe Facebook”

Un incident șocant a avut loc în urmă cu puțin timp în platoul emisiunii ”Acces Direct”. Mirela Vaida, declarații în lacrimi, după ce a fost atacată de o femeie dezbrăcată. Prezentatoarea TV este în stare de șoc.

Este de necrezut cu ce situație șocantă s-a confruntat Mirela Vaida în urmă cu puțin timp. În momentul în care a intrat în platoul emisiunii ”Acces Direct”, pentru a prezenta subiectele zilei,

o femeie dezbrăcată a încercat să o lovească pe celebra prezentatoare TV cu o cărămidă. Speriată până peste măsură, Vaida a izbucnit în lacrimi, în direct.

Mirela Vaida, declarații în lacrimi, după ce a fost atacată în direct

Prezentatoarea de la ”Acces Direct” susține că este în stare de șoc și că nu se aștepta vreo secundă să fie victima unui asemenea incident. De asemenea, cu ochii în lacrimi, vedeta susține primește de o bună

perioadă de timp amenințări pe rețelele de socializare de la Magdalena Șerban, criminala de la metrou. Mai mult decât atât, Vaida a declarat că femeia a amenințat-o cu moartea, imediat după ce va ieși din închisoare.

”Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume

Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune, mi-a zis că ”după 16 ani o să ies și o să te omor”. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a declarat Mirela Vaida, cu ochii în lacrimi.

Mirela Vaida: ”Doamna psiholog a intrat în direct să mă ajute”

Mai mult decât atât, Mirela Vaida se teme pentru viața ei și abia și-a putut stăpâni lacrimile pentru a continua emisiunea. Pe lângă persoanele aflate deja în platou, un psiholog a intrat în direct pentru a o liniști pe prezentatoarea TV.

”Femeia asta a venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Nu știu, m-am șocat, pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă și nu am avut nici prezență de spirit ca să acționez mai repede.

Integral pe ominune.pro