Scenariu roşu de pe 13 aprilie, ora 00.00. Raed Arafat a semnat ordinul

 Scenariu roşu de pe 13 aprilie, ora 00.00. Raed Arafat a semnat ordinul

În Predeal, restaurantele şi cafenelele din interiorul clădirilor îşi suspendă activitatea,

iar la cele din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate acolo.

Scenariu roşu de marţi. Staţiunea Predeal din judeţul Braşov a depăşit rata de infectare de trei la o mie de locuitori,

iar în aceste condiţii Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis ca, începând de marţi de la miezul nopţii, în localitate să se instituie restricţiile prevăzute de lege.

Astfel, restaurantele şi cafenelele din hoteluri îi vor putea servi doar pe clienţii cazaţi, în timp ce prepararea, comercializarea şi

consumul produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice vor fi permise doar în spaţiile aflate în exteriorul clădirilor, în aer liber.

Conform datelor furnizate, luni, de Prefectura Braşov, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a adoptat Hotărârea nr. 101/2021, privind constatarea incidenţei

cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în oraşul Predeal, unde incidenţa cumulată a cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV-2 a crescut la valoarea de 3,03/1000 de locuitori.

„Începând cu data de 13.04.2021, ora 0:00, în unitatea administrativ-teritorială Predeal se vor aplica, pentru o perioadă de 14 zile, măsurile prevăzute în H.G. nr. 432 din 08.04.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, corespunzătoare limitelor de incidenţă între 3 şi 4/1000 de locuitori”, a decis CJSU Braşov.

Integral pe RomâniaTV.net