Semne că partenerul te înşală şi vârsta la care înşelăm cel mai mult, cu Lidia Fecioru

 Semne că partenerul te înşală şi vârsta la care înşelăm cel mai mult, cu Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3,

semnele că partenerul te înşală, dar şi vârsta la care înşelăm cel mai mult, potrivit antena3.ro.

Eu nu m-aş luat după nişte criterii făcute de psihologi americani sau alte studii. Din studiile făcute de mine, oamenii înşală când vor ei. Dacă vrea înşală, dacă nu vrea nu înşală.

Şi nu ştiu de ce se numeşte înşelat. Se numeşe comparaţie.

După 50-55 de ani, bărbaţii spun că simt că vor să trăiască. Sunt foarte multe persoane care divorţează la 50-60 de ani.

Copiii cresc, îşi fac timp pentru ei, încep să se iubească foarte mult şi ajung la pasul următor.

Semne că partenerul de înşală, cu Lidia Fecioru
Se aranjează, se parfumează, râde mai mult, e mai dezinvolt şi începe să pună mai multe întrebări: când vii, când ajungi, dar când pleci. Toate aceste lucruri duc către înşelat.

Am văzut la părintele Calistrat un video despre înşelat. Şi eu tot timpul le spuneam femeilor. Bărbaţii se duc mai greu la un psiholog, dar femeile se duc şi vorbesc.

Eu le spuneam tot timpul, de ce trăiţi cu asta în suflet, de ce o vedeţi ca pe o greşeală şi te simţi ca o păcătoasă? Dumnezeu este iubire şi nu a omorât pe nimeni pentru iubire.

Că dacă ar fi omorât pe cei care înşală, ai fi văzut multă lume pedepsită. Eu, chestia asta nu o judec. Pentru că noi avem tendinţa să înşelăm şi cu minte, nu numai cu sufletul şi cu trupul.

Integral pe romaniadeazi.com