Lidia Fecioru dezvăluie alimentul banal care întinereşte trupul şi mintea: Iată cum trebuie să îl foloseşti!

 Lidia Fecioru dezvăluie alimentul banal care întinereşte trupul şi mintea: Iată cum trebuie să îl foloseşti!

Lidia Fecioru dezvăluie un secret bine păstrat despre rozmarin.

Aceasta este o plantă cu adevărat magică, la îndemâna tuturor, cu multe beneficii pentru organism.

Lidia Fecioru dezvăluie alimentul banal care îninereşte trupul şi mintea. Cei mai mulţi dintre români îl văd doar în utilizările

gastronomice ale acestei plante aromatice. Rozmarinul are o mulțime de întrebuințări, cu multiple beneficii pentru mintea și trupul nostru.

Lidia Fecioru a vorbit recent, în emisiunea „Adevăruri ascunse”, despre planta care ne întinerește trupul și mintea.

Este vorba despre rozmarin, o plantă la îndemâna oricui, care poate fi folosită în beneficiul nostru. Originară din Republica Moldova, Lidia Fecioru a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România.

Totuși, de-a lungul timpului ea a practicat mai multe meserii. Ea a fost, pe rând, coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editură, iar în cele din urmă, bioenergoterapeut.

Lidia Fecioru a precizat că rozmarinul are multe beneficii pentru mintea și trupul nostru. Potrivit acesteia, ceaiul de rozmarin are un impact pozitiv asupra circulației craniene și periferice.

Ceaiul de rozmarin ajută la întinerirea celulelor crainene. Lidia Fecioru spune că rozmarinul poate fi folosit și pe ten, în combinație cu zațul de cafea.

Integral pe romaniatv.net