CHEF FLORIN DUMITRESCU ARE PROBLEME DE SĂNĂTATE. BUCĂTARUL SE PREGĂTEȘTE DE OPERAȚIE

 CHEF FLORIN DUMITRESCU ARE PROBLEME DE SĂNĂTATE. BUCĂTARUL SE PREGĂTEȘTE DE OPERAȚIE

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară.

Este iubit de o mulțime de oameni și are mare succes în domeniul său, are o familie frumoasă, dar nu poate spune că la fel de bine îi merge și când vine vorba de sănătate.

Florin Dumitrescu, operație la unghie
Florin Dumitrescu trece printr-o perioadă dificilă, pentru că se confruntă cu o problemă de sănătate mai veche, care îi tot dă bătăi de cap.

Acesta spune că a fost operat de mai multe ori, dar nu a reușit să rezolve mare lucru și anual este în aceeași situație.

Juratul de la Chefi la cuțite a dezvăluit că are probleme cu o unghie de la picior, de când a mers la o manichiuristă, care i-a tăiat greșit colțurile.

De atunci, trebuie să se opereze și același lucru trebuie să-l facă și în perioada următoare, pentru că în acest moment are un deget bandajat.

“Câteva zile nu mai sar ca Jordan, dar totuși am și eu o rugăminte la școlile de pedichiura din Romania. Nu mai tăiați unghiile rotunde și lăsați colțurile în pace, de 3 ani mă chinui cu unghia

încarnată după ce am vrut să merg și eu cu degetele la vedere și o dată pe an trebuie să mă operez. Suntem mulți băieți cu problema asta!”, a scris Florin Dumitrescu.

Integral pe curioase.ro

Enable Notifications    OK No thanks