Am slăbit 43 kg în 2 luni – acum sunt mai slabă decât fiica mea! Cine s-ar fi gândit, că secretul siluetei suple (fără diete și exerciții!) îi voi cunoaște… la bazarul orașului!”

 Am slăbit 43 kg în 2 luni – acum sunt mai slabă decât fiica mea! Cine s-ar fi gândit, că secretul siluetei suple (fără diete și exerciții!) îi voi cunoaște… la bazarul orașului!”
„Sunt sănătoasă, arăt excepțional și mă simt mai tânără cu 30 de ani buni… Pe lângă asta, m-am căsătorit din nou și mi-am regăsit fericirea.
Și credeam că nimic bun nu mă va mai întâlni în viață” – spune Constanța Chirilă (58 de ani) din Brașov.
Doamana Constanța este una dintre primele femei din România, care au profitat de metoda pentru slăbire numită „secretul japonez al siluetei suple”. Cunoaște secretul formulei, care a eliberat-o pe doamna constanța de obezitate și care te va ajuta de asemenea și pe tine.

– Mamă, ai grijă de tine pentru că obezitatea scurtează viața cu 7 ani! – asta îmi spunea fiica mea Cristina care locuiește în Irlanda, de fiecare dată când ne vedeam. Și îmi dădea diete minune din ce în ce mai noi de peste hotare, planuri de exerciții pentru arderea grăsimii, ceaiuri pentru slăbire și alte minuni.

Eu nici măcar nu am încercat toate astea. Mă gândeam: „De ce să mă îngrijorez, eu babă bătrână, de excesul de greutate? Mi-au trecut ce-i mai buni ani”. Am trăit cu soțul clipe frumoase, mi-am crescut copiii. – Mai bine mi-ai face o nepoată, în loc să faci pe înțeleapta – râdeam de Cristina.

Însă după ceva timp am încetat să mai râd, când din cauza obezității nu mai puteam să urc scările, pentru că aveam probleme respiratorii și durere în genunchi. Am început să mă tem că voi face infarct, cărând cumpărăturile acasă… Și privind în oglindă, trebuia să-i dau dreptate Cristinei.

M-am îngrășat îngrozitor. Aveam un fund atât de mare, ca un jucător sumo. Falduri lăsate pe burtă, pe părți și două bărbii. Pielea mea era lăsată peste tot, iar celulita o aveam nu doar pe fund și pe coapse, dar chiar și pe mâini!

Însă nu mereu arătam așa. Ce a făcut, ca din persoana slabă și atrăgătoare, să mă transform în ceva atât de gras? Cel mai rău asupra aspectului meu a acționat drama, prin care am trecut acum 8 ani…

După moartea soțului m-am îngrășat 20 kg în câteva luni

Cu Mihăiță al meu ne-am cunoscut încă în profesională. Așa se făcea, că amândoi mergeam cu Autobuzul din Bușteni. – Imediat cum te-am văzut, m-am gândit „Asta-i viitoarea mea soți” – râdea mai târziu Mihăiță. Am fost un cuplu fericit aproape 30 de ani. Până într-o anumită zi tragică, când stăteam împreună la masa de cină.

Mihăiță s-a prins brusc de inimă, a căzut și nu s-a mai ridicat. Ambulanța a venit prea târziu. Mi-am înmormântat soțul în ziua aniversării mele de 50 de ani.

Toate planurile vieții mele au fost ruinate ca o casă din cărți de joc. Împreună cu Mihăiță aveam o cofetărie în bazarul orașului. Voiam să mai lucrăm câțiva ani, după care să ieșim la pensie și să ne construim o căsuță mică lângă oraș. Parcela era deja cumpărată. Acum la pensie, nu mai aveam la ce să mă gândesc. Am rămas singură cu afacerea și trebuia să lucrez pentru doi.

După moartea lui Mihăiță am început să mă ocup singură de afacerea noastră.

Mă temeam că singură nu voi face față. Atunci Cristina încă învăța și locuia cu mine. Nu puteam să disper. Trebuia să îi asigur fiicei o viață demnă.

Mă trezeam la 4 dimineața și mergeam mașina răblăgită a lui Mihăiță la brutărie și la câteva depozite pentru livrare proaspătă. Și adaug, că mereu mă temeam să conduc. Lucram zi de zi, cu excepția duminicii.

În final, mulțumită muncii mele epuizante, am reușit să mențin cofetăria. Însă tot acel chin s-a reflectat asupra aspectului meu. Eram atât de ocupată cu munca, încât mâncam foarte neregulat – iar asta mi-a încetinit complet metabolismul. Pe lângă asta mâncam zilnic produsele coapte dulci,

care mă înconjurau (puteam mânca chiar și 12 gogoși zilnic!). Și dorul ăsta continuu după Mihăiță, îl înecam în mâncare. A venit de asemenea menopauza… După câteva luni cântăream cu 20 kg mai mult.

– Constanța, cine este baba aia bătrână care te înlocuiește? Nu te temi că o să îți devoreze marfa? – m-a întrebat verișoara mea în perioada unei discuții la telefon.

S-a demonstrat că o cunoștiință de-a ei a cumpărat la mine prăjituri și nu m-a recunoscut… Am încremenit și nu știam ce să mai spun. Am închis repede și am început să plâng. – Dacă și ele ar fi trecut măcar prin jumătate prin ce-am trecut eu, ar fi arătat de o sută de ori mai rău – mă gândeam amarnic.

Integral pe damenantor.store

Enable Notifications    OK No thanks