A scapat de cancer in stadiul 4, desi doctorii ii mai dadeau cateva zile: „Imi cer scuze ca nu am murit”

 A scapat de cancer in stadiul 4, desi doctorii ii mai dadeau cateva zile: „Imi cer scuze ca nu am murit”

Xsara Sanderson, o tanara de 20 de ani, din Scunthorpe, Marea Britanie,

a trecut de la agonie la extaz in ultimele luni.

Tanara a fost diagnosticata cu cancer in stare terminala, iar doctorii ii mai dadeau doar cateva zile de trait. Xsara isi planuia inmormantarea, cand o decizie radicala i-a schimbat complet

viata.Intreaga nebunie a inceput in iulie anul trecut, cand Xsara a fost instiintata ca sufera de Limfomul Hodgkin in stadiul 4, terminal, si ca trebuie sa inceapa imediat sedinte de chimioterapie.

A ajuns in aceasta situatie dupa ce a inceput sa simta constant dureri in piept si in ceafa si sa piarda rapid in greutate. A dus pe picioare patru luni de chin, chimioterapia facand-o sa-si piarda parul si o parte dintre dinti.

Conform Mirror Online, in noiembrie anul trecut, Xsara a decis ca nu mai poate sa indure sedintele de chimioterapie si vrea sa-si astepte sfarsitul linistita acasa.

A strans peste 3.000 de lire pentru inmormantare

Asta in ciuda faptului ca doctorii au insistat ca si-ar putea pierde viata in decurs de cateva zile, daca renunta la chimioterapie.

Xsara a decis sa mearga pe mana ei si chiar a inceput sa stranga, cu ajutorul apropiatilor, peste 3.000 de lire sterline pentru a-si organiza o inmormantare corespunzatoare.

Insa, din fericire, nu a mai fost nevoie pentru asa ceva. Pentru ca tanara a reusit, spre surprinderea tuturor, sa se recupereze miraculos.

Integral pe bwn.ro